Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Προσθήκη από το πάνω…ράφι!

Προς ολοκλήρωση της πρώτης της μεταγραφής βρίσκεται η Παλαιόχωρα, που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ιερόθεο (Άκη) Μαζιώτη και απομένει το τυπικό κομμάτι για την επισημοποίηση της άφιξης του 26χρονου μέσου.

Όπως αναφέρει το athlitiko, ο Μαζιώτης είναι παλιός γνώριμος των Χανίων, αφού τον Ιανουάριο του 2011 είχε αποκτηθεί από τον Πλατανιά επί των ημερών του Τίμου Καβακά στην τεχνική ηγεσία και συμμετείχε σε 5 παιχνίδια στη Football League 2.

Ο Μεγαρίτης μέσος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τον Βύζαντα Μεγάρων, στον οποίο έχει αγωνιστεί σε τέσσερις διαφορετικές θητείες. Μετά από ένα μικρό πέρασμα από τον Ευκλείδη Μεγάρων στο τοπικό, επέστρεψε ξανά στον Βύζαντα με τον οποίο αγωνίστηκε στη Football League 2, με πιο “γεμάτη” χρονιά το 2009-2010 (24 συμμετοχές). Ακολούθησε το πέρασμα από τον Πλατανιά και από τον Πανηλειακό, πριν επιστρέψει στον Βύζαντα τη σεζόν 2013-2014 στη Football League (19 συμμετοχές-1 γκολ). Για μισή σεζόν το 2014-2015 βρέθηκε ξανά στον Πύργο για λογαριασμό του Πανηλειακού και το υπόλοιπο μισό της περιόδου το πέρασε στον Αστέρα Μαγούλας.

Για μισή σεζόν (2015-2016 α’) φόρεσε ξανά τη φανέλα του Βύζαντα Μεγάρων και για έναν χρόνο στη συνέχεια συναντήθηκαν οι δρόμοι του με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη, με τον οποίο συνεργάστηκε σε Ερμιονίδα και Νέστο Χρυσούπολης. Την περασμένη σεζόν την ολοκλήρωσε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κορινθίας με τη φανέλα της Κορίνθου 2006.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected