Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει με Φωτόπουλο!

Στον ΠΑΟ Βάρδας ολοκληρώθηκαν οι επαφές και οι διεργασίες για την οριστικοποίηση του διοικητικού σχήματος (συνεχίζουν οι προηγούμενοι και θα γίνουν και σχετικές ανακοινώσεις προσεχώς) καθώς και η εξασφάλιση του οικονομικού μπάτζετ.

Το απόγευμα της Παρασκευής (23/6) έγινε γνωστή κι η πρώτη κίνηση που είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον πετυχημένο τεχνικό, Ηλία Φωτόπουλο. Εκ των πρωτεργατών της εξαιρετικής πορείας των «πρασίνων» τα τελευταία χρόνια στη Γ’ Εθνική, συνεχίζει για τρίτη πλέον σερί σεζόν στον πάγκο του ΠΑΟΒ, με στόχο να συνεχίσει η ομάδα ανάλογη παρουσία και πορεία.

Σύμφωνα με το iliaoikonomia, ξεκινούν ήδη τις αμέσως επόμενες ώρες οι επίσημες πλέον και τελικές επαφές με τους περισσότερους παίκτες της περασμένης σεζόν για να ανανεώσουν όπως είναι το πλάνο. Κι αν όχι όλοι, τουλάχιστον οι (πολύ) περισσότεροι εξ αυτών.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΒ θέλει να στηριχτεί στον περσινό βασικό “κορμό” και οι προσθήκες που θα γίνουν θα είναι λίγες (με βάση πάντα το προαναφερόμενο πλάνο που έχει τεθεί από διοίκηση και τεχνικό).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected