Γ Εθνική / Τοπικά

Τσουνάμι εξελίξεων!

Μπορεί η Β’ Εθνική να εξακολουθεί να είναι το μεγάλο απωθημένο των διοικούντων και όλου του φίλαθλου Ευβοϊκού κοινού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια στο θέμα του σχεδιασμού.

Όπως αναφέρει το dinataathlitika, η διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να γίνει η ομάδα ισχυρή και δυνατή, ενώ στα γραφεία της οδού Νεοφύτου οι συναντήσεις παίρνουν και δίνουν με τους ποδοσφαιριστές να περνούν κατά «γκρουπ» και συνομιλούν με τους διοικούντες του ΑΟ Χαλκίς.

Το “μοντέλο” δεν θα αλλάξει και ή ομάδα θα έχει ένα μεγάλο μέρος του βασικού κορμού της από Ευβοιώτες ποδοσφαιριστές.

Σε συμφωνία με την διοίκηση του ΑΟΧ έχουν έρθει οι Καραμπάς, Μπακομήτρος, Ντελέκος, Ντουμάνης, Κακαβάς, Ανέστης, Λούκας, Αγγελάτος, Χατζηστάμου, Θωμάς, Βαλκάνος, ενώ οι Τσατσαρώνης (ΑΟ Θήjβα), Ατματζίδης (ΑΟ Ζευγολατιού), Ραχίμ (Παναργειακό), Καλογέρης (Παναργειακό), Σταυριανός (Καλλιθέα) είναι μερικά από τα ονόματα που αναμένεται να περάσουν το κατώφλι των γραφείων του ΑΟ Χαλκίς με την πρόθεση να γίνουν «νερστζούρι».

Μέχρι και την Τρίτη αναμένεται να τελειώσουν οι επαφές και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαλκίς που φόρεσαν την φανέλα την προηγούμενη περίοδο και ανάμεσα τους είναι και τρία πολύ βαριά χαρτιά όπως ο πρώτος σκόρερ Δημήτρης Βεζυρτζόγλου, ο Στεργιανός και ο Πολίτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected