Κατηγορίες
Basket

Από ακόμη πιο ψηλό…ράφι επέλεξε να διαλέξει παίκτη ο ΑΟΚ Βέροιας!

Η τρίτη μεταγραφή του ΑΟΚ Βέροιας είναι γεγονός!

Η ομάδα της Ημαθίας, που φέτος θα αγωνιστεί στη Γ Εθνική μαζί με τον συμπολίτη Φίλιππο, ανακοίνωσε σήμερα (25/6) την τρίτη της μεταγραφή και μάλιστα είναι και αυτή υψηλού επιπέδου.

Παίκτης των “λύκων” είναι και επίσημα ο Ιωακείμ (Άκης) Μαυρίδης, που αγωνίστηκε πέρσι στους Διόσκουρους Κοζάνης και έχει στο παλμαρέ του μια πολύ σπουδαία πορεία σε όλες τις κατηγορίες του Ελληνικού μπάσκετ αλλά και στην Ισπανία για τη σεζόν 2004/2005.

Ο 34χρονος (10/12/1982) πάουερ φόργουορντ συναντήθηκε σήμερα με τον χορηγό του ΑΟΚ, Σίμο Γαβριηλίδη και έδωσαν τα χέρια για τη νέα σεζόν.

Με θητεία ο ίδιος σε Λασσάνη Κοζάνης, Ηράκλειο (από το 2000 έως το 2003 όταν ο σύλλογος της Κρήτης αγωνιζόταν στην Α1), Φερέρ Ισπανίας, ΓΣ Σιάτιστας, Πιερικό, ΑΟ Δειλινό Ηρακλείου, Δόξα Λευκάδας, Κεραυνό Αιγίου, Άργος Ορεστικό και στους Διόσκουρους, απ όπου αποχωρεί για λογαριασμό του ΑΟΚ Βέροιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Ο ΑΟΚ Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ιωακείμ (Άκη) Μαυρίδη.

Ο 34χρονος (10/12/1982) power forward, με ύψος 1.98, έχει σπουδαία καριέρα στα ελληνικά παρκέ και μάλιστα έχει διατελέσει επί μία τριετία στην εξαιρετική ομάδα του Ηράκλειου Κρήτης, όταν αυτή αγωνιζόταν στην Α1. Μάλιστα, δεν δίστασε να δοκιμάσει την τύχη του και στην Ισπανία!

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Λασσάνη Κοζάνης, έπαιξε για τρεις σεζόν στο Ηράκλειο, στη συνέχεια στη Φερέρ της Ισπανίας, ομάδα Β Εθνικής και έπειτα σε ΓΣ Σιάτιστα, Πιερικό, ΑΟ Δειλινό Ηράκλειου Κρήτης, Δόξα Λευκάδας, Κεραυνό Αιγίου και Άργος Ορεστικό.

Μετά τη σημερινή του συνάντηση με τον χορηγό της ομάδας, Σίμο Γαβριηλίδη, το deal οριστικοποιήθηκε και ο μέχρι πρότινος παίκτης των Διόσκουρων Κοζάνης αποτελεί την τρίτη μεταγραφή του ΑΟΚ Βέροιας μετά τους Θωμά Βλάχο και Σάββα Χατζηλαμπρινό.

*στη φωτ. με τον χορηγό του ΑΟΚ Βέροιας, Αντώνη Φωτιάδη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected