Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Και το όνομα αυτού, Πολυχρόνης Μουρατίδης!

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή νεαρού παίκτη μετά τον Κορωνάκη ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Σύμφωνα με το thrakisports, πρόκειται για τον Δραμινό πλάγιο επιθετικό Πολυχρόνη Μουρατίδη του Κοσμίου ή «Μούρα» όπως το φώναζαν στις ομάδες του, τον οποίο διεκδικούσαν και άλλες ομάδες Γ’ Εθνικής που βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με το Ν. Σιδηροχώρι, από την στιγμή που αυτός αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ θέλοντας να αγωνιστεί σε ανώτερη κατηγορία.

Ο «Μουρα» είναι γιος του Βασίλη Μουρατίδη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Δόξας Δράμας, και πρωην περιφερειακού συντονιστή στη 1η περιφέρεια (Δράμα, Καβάλα, Έβρος, Θράκη, Ξάνθη) κατά την περίοδο που ο Φερνάντο Σάντος ήταν στην Εθνική Ελλάδος.

Ο Πολυχρόνης αγωνίστηκε όπως και ο πατέρας του στην Δόξα Δράμας ενώ είναι διεθνής με την Κ16 της Εθνικής Ελλάδος, αλλά και μέλος της μικτής της ΕΠΣ Θράκης. Μετά τις ακαδημίες της Δόξα Δράμας συνέχισε στην Κ19 του Πανθρακικού μέχρι την διάλυση της ομάδας. Από τον Γενάρη και μετά εντάχθηκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Κοσμίου τον οποίο βοήθησε σε πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά και στο κύπελλο ερασιτεχνών, ενώ ήταν και στους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος σύμφωνα με το διαγωνισμό του ThrakiSportS.

Ο Μουρατίδης θα δώσει μια επιπλέον λύση στην επιθετική γραμμή της ομάδας του Σάκη Σκουλή από τα πλάγια με την εκρηκτικότητα του και την καλή του τεχνική κατάρτιση, ενώ η Δόξα αναμένεται να προσθέσει στο ρόστερ της ακόμα 2-3 παίκτες, στην άμυνα και το κεντρικό άξονα και ενός έμπειρου πορτιέρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected