Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Κι όμως έγινε το deal με Ματέους Βάργκας!

Συμφωνία με τον 21χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, που έρχεται Ελλάδα στις αρχές της εβδομάδας και, αν δεν προκύψει απρόοπτο, ενσωματώνεται στην αποστολή της Κέρκυρας, με διετή δανεισμό!

Η πληροφορία περί εξαιρετικά προχωρημένος επαφών με νεαρό Βραζιλιάνο winger, κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά γραφεία εδώ και μπόλικο καιρό. Ώσπου σήμερα, Σάββατο (24/6), το gazzetta.gr, αποκάλυψε το όνομα

Οι επαφές με τον παίκτη βαστούν εδώ και… εβδομάδες. Με μυστικότητα. Και το κλίμα αισιοδοξίας που έβγαινε από πλευράς Φαιάκων επιβεβαιώθηκε.

Αν δεν προκύψει απρόοπτο, ο παίκτης τη Δευτέρα μπαίνει στο αεροπλάνο για Ελλάδα. Και από εκεί και πέρα, τα… κλασικά: ιατρικές εξετάσεις, την Τρίτη, στην Αθήνα και ως τα τέλη της εβδομάδας άφιξη στο νησί, προκειμένου να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην αποστολή, που, ως γνωστόν, απ’ τη Δευτέρα, θα «τρέχει» την προετοιμασία της στον Πλάντραφο.

Όπως αναφέρει το corfusports, ο Βάργκας προορίζεται, κατά βάση, για το δεξί «φτερό». Ωστόσο, πρόκειται για παίκτη με ικανότητα να παίξει και στον άξονα, κυρίως ως «οκταρο-δέκαρο».

Το βιογραφικό του

Γεννημένος στις 18/6/1996 στο Σινόπ, ο Ματέους ντε Βάργκας (το πλήρες όνομά του), υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2014, με την Άουνταξ, σε ηλικία 18 ετών.

Άμεσα, παραχωρήθηκε δανεικός στην περίφημη, Κορίνθιανς, δίχως, όμως, να πάρει ματς στη «μεγάλη» κατηγορία, παρά μόνο (2 συμμετοχές) με την ομάδα Νέων του club, κατακτώντας το Brasileiro U-20.

Στο τέλος της σεζόν (2014-’15), επέστρεψε στην Άουνταξ, για να παραχωρηθεί (2015-’16) εκ νέου δανεικός, τούτη τη φορά στην Οέστε της β’ κατηγορίας. Η πρώτη «γεμάτη» του σεζόν, με 20 ματς κι 1 γκολ, προτού πέρσι, με την Άουνταξ πάρει 12 παιχνίδια στο Παουλίστα, με, συνολικά, θετική παρουσία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected