Γ Εθνική / Τοπικά

Μετά την ηρεμία, έρχεται η…καταιγίδα!

Ο Πανηλειακός είχε ένα …ήρεμο Σ/Κ μετά την Παρασκευή (23/6) όπου στη διάρκεια της ανακοινώθηκαν, η ολοκλήρωση της πρώτης φετινής μεταγραφής στην ομάδα, που αφορά την επιστροφή του ντόπιου ακραίου μεσοαμυντικού Ντίνου Νικολόπουλου.

Ανανέωση της συνεργασίας με, τον Ηλείο μεσοαμυντικό (έμπειρο κι εκ των αρχηγών της ομάδας) Γιάννη Σωτηρόπουλο, τον επίσης Ηλείο κεντρικό αμυντικό Στάθη Μπουρνέλη, τον Αχαιό αμυντικό μέσο Παναγιώτη Νιφορόπουλο, τον Ευβοιώτη (από τα Ψαχνά) που έχει έρθει τα τελευταία χρόνια ως φοιτητής στο Νομό μεσοεπιθετικό Δημήτρη Χατζηστάμου και έναν ακόμα ικανό ντόπιο παίκτη τον μεσοεπιθετικό Διονύση Πλαστουργό. Ενώ είχε προηγηθεί χρονικά η ανανέωση και με τον (επίσης ντόπιο) γκολκήπερ Γιάννη Καπετανάκη.

Από εδώ και πέρα, το πλάνο που έχουν χαράξει η διοίκηση κι ο τεχνικός Νίκος Κουρμπανάς, προβλέπει ώστε τις αμέσως επόμενες μέρες και το αργότερο ως τα τέλη της εβδομάδας που ξεκινάει από τη Δευτέρα, να ολοκληρωθούν όποιες ακόμα ανανέωσεις είναι να γίνουν με περυσινούς παίκτες.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, σίγουρα θα ακολουθήσουν και κάποιες ανανεώσεις ακόμα, αφού σχετικές συζητήσεις με παίκτες, θα συνεχιστούν από αύριο. Στοχεύεται να γίνουν ακόμα περίπου έξι με επτά σε ότι αφορά την περυσινή 24άδα παικτών (έχουν προηγηθεί κι οι έξι που προαναφέρθηκαν).

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προτάσεις που θα κάνει η διοίκηση στους εναπομείναντες παίκτες – για τους οποίους επιδιώκεται η παραμονή – θα είναι συγκεκριμένες. Και πάνω σε αυτές δεν θα υπάρχει μεγάλο …εύρος διαπραγμάτευσης, ούτε και πολύς χρόνος για τις τελικές απαντήσεις.

Γενικότερα, τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό δηλαδή, και το κομμάτι των αποχωρήσεων. Στις οποίες αποχωρήσεις, μέχρι τώρα, αυτή που είναι επίσημη, είναι για τον Ηλείο μεσοαμυντικό Σάκη Τσουκαλά που έχει ήδη ανακοινωθεί πως δεν θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων που δεν του επιτρέπουν να ακολουθήσει την ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Τέλος, σε ότι αφορά τις μεταγραφές, μετά την πρώτη του Νικολόπουλου, δεν μπορεί ακόμα να προσδιοριστεί χρονικά η συνέχεια. Άλλωστε, γι’ αυτό η ομάδα θέλει πρώτα να έχει ξεκάθαρο το τοπίο με το ποιοι συνεχίζουν από τους περυσινούς, για να συμπληρώσει στη συνέχεια τα υπόλοιπα κομμάτια του “παζλ” του νέου ρόστερ.

Πολλές περιπτώσεις έχουν ήδη προταθεί, πολλές ανιχνεύσεις ήδη γίνονται στην “αγορά”, και θα ακολουθήσουν κι άλλες. Ενώ βέβαια, παρότι ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων Νίκος Κουρμπανάς βρίσκεται στη Ρόδο αυτό το διάστημα όπου και παρακολουθεί τη σχολή προπονητών που γίνεται εκεί, για να πάρει το ανώτατο δίπλωμα UEFA PRO, αυτό πάντως δεν σημαίνει πως δεν προχωρούν τα όποια θέματα μπορούν να προχωρήσουν. Αφού άλλωστε ο Κορίνθιος τεχνικός βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Πανηλειακού, τόσο για θέματα που αφορούν την αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ, όσο βέβαια και της μεταγραφικής ενίσχυσης. Και από τις 7 Ιουλίου περίπου θα βρεθεί κι ο ίδιος στον Πύργο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected