Κατηγορίες
Football League - K20 - K17 - K15

Πρωταθλητής Ελλάδος στους Νέους ο ΟΦΗ! (photos)

Πρωταθλητής Football League U19 αναδείχθηκε ο ΟΦΗ, επικρατώντας 2-1 του Άρη, στο Δημοτικό στάδιο Αγ. Δημητρίου.

Ο αγώνας ξεκίνησε υποτονικά, με την πρώτη υπόνοια ευκαιρίας του παιχνιδιού να έρχεται από τον Άρη, όταν στο 4’ ο Καλούδης μπήκε στην περιοχή από την δεξιά πλευρά, έκανε το γύρισμα στον Μπουλγκουρίδη αλλά αυτός από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των Κρητικών.

Στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης οι Θεσσαλονικείς έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ο ΟΦΗ να μην μπορεί να αναπτύξει το παιχνίδι του. Στο 8’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πατσιάβα σταμάτησε στο τείχος που είχαν σχηματίσει οι παίκτες της κρητικής ομάδας, ενώ στο 15’ ο ίδιος παίχτης σούταρε από άξονα με τον Παπαδάκη να διώχνει σε κόρνερ.

Η πρώτη μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ ήρθε στο 20’ όταν ο Λαμπριονίδης από πολύ μακρινή απόσταση πήγε να «κρεμάσει» με «λόμπα» τον Μάντζαρη, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των κιτρινόμαυρων.

Η αναμέτρηση συνεχίστηκε κυρίως με παιχνίδι κέντρου για τις 2 ομάδες με τον ΟΦΗ να ανεβάζει την απόδοσή του αλλά ο Άρης έλεγχε απόλυτα το ματς. Συγκεκριμένα, στο 29’ ο Καλούδης με γυρισμένη την πλάτη του πήγε έξυπνα με τακουνάκι να σκοράρει με τον Παπαδάκη όμως να διώχνει μακριά την μπάλα ενώ στην αντεπίθεση, ο Περδίκης έκανε δυνατό σούτ από τον άξονα με τον Μαντζάρη να αποκρούει σχετικά εύκολα την μπάλα.

Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 40’ όταν μετά από εκτέλεση πλαγίου από την δεξιά πλευρά της επίθεσης των Κρητικών, ο Ρεμούνδος έκανε διαγώνιο δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των Θεσσαλονικιών.

το φιλμ της αναμέτρησης στο grandsport.gr
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΟΦΗ Κ19 (Βασ. Πλεσίτης): Παπαδάκης, Κοκολογιάννης, Λαγουδάκης, Νηστικάκης, Ξενοκτιστάκης, Κοντογιάννης, Κομνηνός, Κουράκης (89’ Λαγουδάκης), Σουρνάκης (79’ Σταυρακάκης), Ρεμούνδος, Περδίκης,

Άρης Κ19 (Π. Μελισσάς): Μαντζάρης, Πολυχρόνου (45’ Καλλίδης), Καραίσκος, Λιάτσης, Γιάντσος, Πότσι (84’ Σωτηριάδης), Μπουλκγουρίδης (74’ Κοντοπούλης), Κλιγγόπουλος, Καλούδης, Πατσιάβας (68’ Ανδρεάκος), Ιγνατιάδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected