Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τάσος Κυριάκος το σπουδαίο deal!

Ο Αστέρας Αμαλιάδας ανακοίνωσε τη μεταγραφή του πολύπειρου μέσου Τάσου Κυριάκου και είναι η δεύτερη προσθήκη μετά τον 23χρονο τερματοφύλακα Αλντιόν Πασάι.

Η ανακοίνωση του Αστέρα :

«Ο Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Τάσου Κυριάκου. Ο Τάσος Κυριάκος (γεννηθείς 14 Αυγούστου 1978) ξεκίνησε την καριέρα του από την Πελασγιώτιδα Λάρισας και πέρασε διαδοχικά από τον Απόλλωνα Λάρισας, την ΑΕΛ Λάρισας και την Καλλιθέα. Το 2005 μετεγγράφηκε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ το 2006 και τελικά κατέληξε στον Άρη το καλοκαίρι του 2006. Τελικά αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον νεοφώτιστο στην Α’ Εθνική, Αστέρα Τρίπολης τον Ιανουάριο του 2008. Τον Αύγουστο του 2008, επέστρεψε για μια δεύτερη θητεία στην ομάδα της ΑΕΛ Λάρισας.

Το 2009/10 αγωνίστηκε στην Ομονοίας Λευκωσίας κατακτώντας το πρωτάθλημα Κύπρου. Στη συνέχεια αγωνίσηκε με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα για δύο χρόνια. Μάλιστα, την περίοδο 2011-12 αναδείχθηκε MVP της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα από τη διοργανώτρια αρχή και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, λόγω της εμφάνισης του στο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ. Το καλοκαίρι του 2012 εντάχθηκε στο δυναμικό της Νίκης Βόλου και ήταν ο αρχηγός της ομάδας. Από τον Ιανουάριο του 2014 ως τη λήξη του πρωταθλήματος σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε στον Πανηλειακό (Β’ Εθνική).

Τα δυο τελευταία χρόνια ανήκε στον Απόλλωνα Λάρισας με τον οποίο σημείωσε δυο διαδοχικές ανόδους, με πιο πρόσφατη την κατάκτηση του τίτλου της Γ Εθνικής και την άνοδο στη Football League.

Σύμφωνα με το iliaoikonomia, o Τάσος Κυριάκος, βρίσκεται από χθες στην Αμαλιάδα και την Κουρούτα με τη σύζυγό του και μετά από διεξοδική συζήτηση, κατέληξε σε συμφωνία με την ομάδα της Ηλείας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μετακομίζει στον Αστέρα λόγω της προσωπικής του φιλίας με τον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στον Πανηλειακό.

Αυτή τη φορά όμως, θα βρίσκονται στην ομάδα της πόλης μας, καθώς και ο κ. Παπαγεωργίου θα βρίσκεται πλέον κοντά στον Αστέρα Αμαλιάδας. Καλωσορίζουμε τον Τάσο Κυριάκο στην οικογένεια του Αστέρα και του εύχεται καλή χρονιά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected