Κατηγορίες
Διάφορα

Ζούμε εφιαλτικές στιγμές! Νέο δυστύχημα στη Νάουσα, το τρίτο σε ένα Σαββατοκύριακο!

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που συμβαίνει το Σαββατοκύριακο στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Νάουσας….

Τρία δυστυχήματα, τρεις νεκροί ο απολογισμός με αποτέλεσμα το τεράστιο σοκ στους κατοίκους που παρακολουθούν αποσβολωμένοι τις εξελίξεις.

Στο πρώτο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου στο 16ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Βέροιας – Σκύδρας, φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος, συγκρούστηκε με πλατφόρμα προπορευόμενου γεωργικού ελκυστήρα που οδηγούσε 72χρονος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 72χρονου και τον τραυματισμό του 57χρονου.

Τα ξημερώματα της Κυριακής στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Νάουσας – Σιδηροδρομικού Σταθμού Νάουσας, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ αυτοκινήτου που οδηγούσε ο γνωστός στην κοινωνία της Νάουσας, Βασίλης Αλαΐτσης και φορτηγού που οδηγούσε 71χρονος και επέβαιναν σε αυτό ακόμη δύο άτομα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του μουσικού στο επάγγελμα και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού και των επιβαινόντων του φορτηγού.

Και λίγη ώρα πριν σημειώθηκε και 3ο τροχαίο θανατηφόρο πριν από λίγο στο δρόμο για Γιαννακοχώρι!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 45χρονο, που προσπάθησε να κάνει μανούβρα και έπεσε στο γκρεμό. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Νάουσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Απίστευτα πράγματα….

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected