Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με Παύλο Λαζαρίδη και Γιώργο Λιάνη, η επόμενη μέρα στον Ερμή Αμυνταίου!

Πράξη γίνονται σιγά-σιγά οι δεσμεύσεις του πρόεδρου του Ερμή Αμυνταίου, Παύλου Λαζαρίδη για το μέλλον της ομάδας μετά την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Από τη πρώτη στιγμή που η ομάδα εξασφάλισε την άνοδο της ο πρόεδρος της ομάδας τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως η στήριξη του κόσμου θα δώσει άλλη δυναμική στον Ερμή, θα βοηθήσει στα πλάνα της διοίκησης και θα μπορέσει να κάνει το Αμύνταιο Μητρόπολη του Αθλητισμού στο Νομό

Στο πλευρό του Ερμή από τη πρώτη στιγμή τάχθηκε ο πρώην υπουργός Γιώργος Λιάνης (που έπαιξε ποδόσφαιρο στον Ερμή) και ο οποίος τη Δευτέρα παραχώρησε συνέντευξη τύπου.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Ξενοδοχείο “ΑΤΕΡΩΝ”, ο Γιώργος Λιάνης ανέλυσε το όραμα του λέγοντας ξεκάθαρα «δεν θέλω ρόλους και αξιώματα. Κατάγομαι από τη περιοχή, είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα για αυτό ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του φίλου του Παύλου.

Θα προσπαθήσω να προσφέρω όπως και ότι μπορώ με τις γνωριμίες μου σε ΕΠΟ, ΟΠΑΠ, Γ.Γ. Αθλητισμού πάντα όμως νόμιμα και καθαρά. Η ομάδα μας θα είναι μακριά από τη βία και τα αθέμιτα μέσα. Αν γίνει οτιδήποτε θα αποχωρήσω άμεσα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λιάννης ο οποίος υποσχέθηκε ότι του χρόνου στις γιορτές για τα 100 χρόνια του ΕΡΜΗ θα έρθει στο Αμύνταιο ο Σάκης Ρουβάς, ενώ φέτος τη 2η μέρα των “ΠΡΕΣΠΕΙΩΝ” θα τραγουδήσει στο Αμύνταιο το συγκρότημα “Μέλισσες”, με τα έσοδα να τα καρπώνεται η ομάδα.

Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν ο Βουλευτής του Ν. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ Φλώρινας, Κώστας Αντωνιάδης η παλιά δόξα της ομάδας Σταύρος (Σταυρούλης) Κωτσόπουλος και σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας)

Τις επόμενες μέρες θα γίνει η κατανομή των αξιωμάτων στο νέο Δ.Σ. με το Γιώργο Λιάνη να έχει τη θέση του μέλους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected