Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στην “οικογένεια” του Ολυμπιακού Βόλου ο Σάκης Τσιώλης!

Η φιλία του Παναγιώτη Μποτσιβάλη με τον Σάκη Τσιώλη είναι γνωστή εδώ και γι’ αυτό ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής προσπάθησε να τον πείσει να αναλάβει τον Ολυμπιακό Βόλου προ εβδομάδων.

Δεν τα κατάφερε, όμως, λόγω Γ’ Εθνικής. Όπως αναφέρει το athleticlarissa, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δεν ήθελε να κοουτσάρει στη συγκεκριμένη κατηγορία, όμως, θα βοηθά από άλλο πόστο όπως αποκάλυψε ο Μποτσιβάλης με δηλώσεις του στο Astra TV.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Με τον κ. Τσώλη συνδέομαι με οικογενειακή φιλία από το 2010 και έχουμε περάσει πολύ καλές στιγμές, αλλά και άσχημες μαζί. Μιλήσαμε μαζί, αλλά δε θέλει να έρθει λόγω Γ’ Εθνικής. Από τον Σάκη Τσιώλη θα παίρνω τις συμβουλές του αμισθί λόγω φιλίας. Θα τον πάρουμε σαν εξωτερικό σύμβουλο σε όλο το πλάνο. Ό,τι ώρα θέλω τον παίρνω τηλέφωνο φιλικά και αμισθί».

Για το πλάνο του σχολίασε: «Έχω έτοιμο το προπονητικό τιμ και 20 παίκτες μ’ αυτούς που θα κρατήσουμε, περίπου 10-12, και μένει να πάρουμε τέσσερα ονόματα ακόμη. Δεν θα αναφέρω ονόματα παικτών γιατί και η υπογραφή στη Γ’ Εθνική είναι σχετική. Προπονητής θα είναι ο κ. Ζιώγας και βοηθό κρατάω τον κ. Μπράτσο, που είναι αξιόλογος και το έδειξε κιόλας στο τέλος του περσινού πρωταθλήματος. Θα αξιολογήσουμε 2-3 περιπτώσεις από τις ακαδημίες που εντόπισα. Δεν θα πάρουμε μάνατζερ. Δεν χρειάζεται. Θα συνεργαζόμαστε με τον προπονητή και τον βοηθό. Φέτος θα έχουμε αρχή ενός ανδρός. Το δοκιμάσαμε με τη συνδιοίκηση, αλλά δεν πέτυχε».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected