Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το τεχνικό τιμ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και η αναβάθμιση του Δημήτρη Θεοδοσιάδη!

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Δημήτρη Χαλκιά για ακόμη μία σεζόν, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου προχωρά αρχικά στη σύνθεση του τεχνικού επιτελείου και στη συνέχεια στη συγκρότηση του ρόστερ.

Ένα ρόστερ που εκ πρώτης όψεως και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, θα διαφοροποιηθεί ελάχιστα, καθώς πολύ συγκεκριμένες θα είναι τόσο οι προσθήκες όσο και οι αποδεσμεύσεις.

Πριν όμως τις οριστικές κινήσεις όσον αφορά το αγωνιστικό τμήμα, ο ΓΑΣ ανακοίνωσε τη σύνθεση του τεχνικού επιτελείου, τα πρόσωπα δηλαδή που θα πλαισιώσουν φέτος τον Δημήτρη Χαλκιά.

Ο Στέργιος Τσίλκος παραμένει σταθερά στο πόστο του Τεχνικού Συμβούλου, αλλά και του ανθρώπου που παρακολουθεί παίκτες αλλά και αντίπαλες ομάδες, ενώ ο Παναγιώτης Θεοδοσιάδης θα είναι ο…κέρβερος των πάγκων, παραμένοντας Γενικός Αρχηγός της ομάδας.

Η είδηση όμως είναι ο νέος ρόλος του Δημήτρη Θεοδοσιάδη, ο οποίος θα παραμείνει μεν στο ρόστερ και θα βοηθήσει (όποτε χρειαστεί) με την εμπειρία και τις ικανότητες του, ωστόσο από φέτος θα βρίσκεται στο πλάι του Δημήτρη Χαλκιά.

Άλλωστε, όπως ο ίδιος έχει πει off the record, τον ενδιαφέρει πολύ η προπονητική καριέρα και τη φετινή χρονιά του δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσει τις πρώτες του εμπειρίες, πλάι σε έναν τεχνικό ο οποίος έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του τα τελευταία χρόνια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected