Γενικά

Η κούπα στο Ρέθυμνο!

Ο φετινός τίτλος έχει γεύση…ρακής!

Η ομάδα ΗΔΤ από το Ρέθυμνο πήρε τον τίτλο στην παρθενική της συμμετοχή στον τελικό για το Πανελλήνιο Φοιτητικό πρωτάθλημα NIVEA MEN UNI-League και αναχωρεί για να απολαύσει την Ρεάλ Μαδρίτης! Το πρωτάθλημα διεξήχθη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Πύργο και Ιωάννινα και το έπαθλο-χορηγία της NIVEA MEN για τους πρωταθλητές Ρεθυμνιώτες είναι ένα ταξίδι στην Ισπανία για την παρακολούθηση ενός αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου και μιας προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Βασίλισσας της Ευρώπης.

Στον μεγάλο τελικό, τον ωραιότερο που παρακολούθησε ο κόσμος στα 16 χρόνια του σπουδαίου αυτού θεσμού, απέναντι στους εξαιρετικούς Alex από τον Βόλο, η ομάδα ΗΔΤ (τα αρχικά της σημαίνουν «Ηγέτες Δίχως Τίτλο», κάτι που θα πρέπει μάλλον ν’ αλλάξει από τη νέα χρονιά!) ήταν πιο ψύχραιμη στη διαδικασία των πέναλτι και σήκωσε τελικά για πρώτη φορά στην ιστορία της την κούπα του Πανελλήνιου πρωταθλητή.

Ο τελικός τα είχε όλα: Από ένα δοκάρι και ένα χαμένο πέναλτι για κάθε ομάδα, εξαιρετικές εναλλαγές στο σκορ, αφού οι Alex προηγήθηκαν με 0-1, για να τουμπάρουν το ματς οι ΗΔΤ σε 3-1 και να απαντήσουν και πάλι οι Βολιώτες και να ισοφαρίσουν σε 3-3, στέλνοντας αρχικά το ματς στην παράταση και μετά στα πέναλτι. Εκεί, ο Σιόρε έπιασε δύο πέναλτι και η ομάδα του με σκορ 4-3 στην ψυχοφθόρο διαδικασία πανηγύρισε ξέφρενα τον τίτλο! MVP του τελικού αναδείχθηκε ο Γιάννης Μπουτσάκης από τους ΗΔΤ.

Πανελλήνιος MVP αναδείχθηκε ο Δημήτρης Λιοτατής από τον Ζήθρο, ενώ ο από την ομάδα Σρουμφίτες του Ηρακλείου κέρδισε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, με τον Κιαμήλ Γκίνη να πετυχαίνει 69 γκολ σε 12 αγώνες! Ο Στέφανος Γιώτης των ΒΒΗ πήρε τον τίτλου του MVP των Αθηνών.

Κατά την φαντασμαγορική τελετή βράβευσης, στην οποία τα βεγγαλικά ανέβασαν τον παλμό στα ύψη, οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης, που ήταν εκτός από τη NIVEA MEN, το Wilkinson Xtreme 3 Sensitive, η Umbro, το Vodafone CU students xclusive, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected