Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σε αναζήτηση προπονητή!

Σε αναζήτηση προπονητή πλέον ο Κιλκισιακός, καθώς ο Μάκης Δανδίκας αποτελεί παρελθόν, οδεύοντας παράλληλα προς τον Άρη Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής.

Το ανακοίνωσε τόσο ο ίδιος όσο και ο Κιλκισιακός με ανάρτηση στο διαδίκτυο την Τρίτη 27.6.17, γνωστοποιώντας συγχρόνως την εκ μέρους του ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής, που ανήλθε στην γ΄εθνική κατηγορία.

Σύμφωνα με το πληροφορίες του maxitis.gr, ο Θεσσαλονικιός τεχνικός «μετακόμισε» στο Παλαιοχώρι, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να υπάρχει συνέχεια στην ομάδα του Κιλκισιακού, καθώς από τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 έως σήμερα δεν υπήρξε καμία ουσιαστική επαφή μεταξύ των δύο πλευρών για το θέμα της συνεργασίας του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η στασιμότητα στον Κιλκισιακό, σε ότι αφορά στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, έχει να κάνει με επαφές οι οποίες περιλαμβάνουν πρόταση προς τον σύλλογο του Κιλκίς να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του ένα… σπουδαίο «όνομα» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ως παλαίμαχος παίχτης και ως επιτυχημένος προπονητής ακόμη και συλλόγων της «αφρόκρεμας» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση :

“Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Δανδίκα.

Ο κ. Δανδίκας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας μας, και φέτος πετύχαμε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε, και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη προπονητική του καριέρα.

Επίσης ανακοίνωσε την αποδέσμευση των ποδοσφαιριστών Παναγιώτη Αβραμίδη, Παναγιώτη Ρωμανίδη και Σάββα Παπαδόπουλου.

Και οι τρεις τους συνέβαλλαν τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδος μας στη Γ΄ Εθνική. Τους ευχαριστούμε για τη προσφορά τους, και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσουν επιτυχημένα τη ποδοσφαιρική τους καριέρα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected