Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η συνάντηση του Δημήτρη Χριστοφορίδη με τη διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα

Την πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τη διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα είχε την Πέμπτη (28/6) στα γραφεία του συλλόγου, ο νέος προπονητής της ομάδας Δημήτρης Χριστοφορίδης.

Ο πρόεδρος Απόστολος Μπέκας καλωσόρισε τον τεχνικό και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, τονίζοντας ότι πρώτος στόχος είναι να συνεχιστεί ο σχεδιασμός της ομάδας που ξεκίνησε από πέρσι, για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου , η οποία να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο αξιοποιώντας το αξιόλογο έμψυχο υλικό που διαθέτει ο σύλλογος.

Υπογράμμισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του στη διοίκηση, θα είναι συνεχώς κοντά στην ομάδα φροντίζοντας να λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο οργανωμένα και αποτελεσματικά.

Ο πρώην τεχνικός της Κ17 της ΠΑΕ Βέροια, ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τη διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του, λέγοντας ότι αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που αναλαμβάνει προπονητής στην ιστορική ομάδα της Νάουσας. Είπε ότι θα συνεργαστεί με το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη και δυνατή στο νέο πρωτάθλημα, που όπως είπε, όλα δείχνουν ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό και απαιτητικό από το περσινό.

Σημείωσε ότι γνωρίζει τη φιλοσοφία και τους στόχους του προέδρου και θα παρακολουθεί στενά και τα τμήματα υποδομής της ομάδας για την ανάδειξη και την αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών του συλλόγου.

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας του ΦΑΣ παρουσίασε τα μέλη του Δ.Σ και έγινε συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων για τη λειτουργία της ομάδας. Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης θα συναντηθεί άμεσα και με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Γιώργο Σγούρδα και τον προπονητή τερματοφυλάκων Αντώνη Πολύζο, ενώ θα ξεκινήσει άμεσα και ο προγραμματισμός για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας που προβλέπεται στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου αρχίζει η διάθεση των Καρτών Διαρκείας του ΦΑΣ Νάουσα.

Θα περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γ’ Εθνικής 2017-2018, η τιμή τους είναι 100 € και η διανομή τους θα γίνεται από μέλη της Διοίκησης του ΦΑΣ Νάουσα.

Τα έσοδα από τις Κάρτες Διάρκειας είναι πολύ σημαντικοί πόροι για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, γι’ αυτό καλούνται οι φίλαθλοι να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας τη νέα αγωνιστική περίοδο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected