Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Η τελετή λήξης της Σχολής Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας (vid)

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27/6, στο Αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ Κουλούρας, η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου ‎2016 – 2017 για τη Σχολή Ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Οι υπεύθυνοι της Σχολής, εντυπωσίασαν με τις επιλογές τους, τον μεγάλο αριθμό παρευρισκομένων αθλητών, γονιών και φίλων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με πολύ παιχνίδι, ποδόσφαιρο και μπουγέλο και διακόπηκε μόνο για λίγο, προκειμένου τα παιδιά να αλλάξουν τα βρεγμένα τους ρούχα στους χώρους των αποδυτηρίων.

Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο Νίκος Καρύδας ο οποίος, αφού ευχαρίστησε τους προπονητές, τους διάφορους παράγοντες, τους γονείς, και τους φίλους, εξήρε τη σημασία του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς. Έγινε μία σύντομη αναδρομή στη χρονιά που πέρασε, ανέπτυξε τους στόχους και τα σχέδια της νέας χρονιάς και ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Αθλητικού κέντρου της «Σχολής Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας» για ένταξη στο επίσημο δίκτυο των προπονητικών κέντρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Σεπτέμβριο.

Η ομιλία του έκλεισε με αναφορές στη προσωπική του διαδρομή στο ποδόσφαιρο και εύκολα μπορούσε κανείς να διακρίνει το έντονο συναισθηματικό φορτίο στα μάτια του.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Μανώλης Γιοβανόπουλος ο οποίος, με το δικό του, μοναδικό τρόπο, επιβράβευσε τα παιδιά, όλων των τμημάτων για την προσπάθειά τους, αναγνωρίζοντας την αναμενόμενη κόπωση μετά από 10 μήνες σκληρής προπόνησης, (3 φορές την εβδομάδα για όλα τα τμήματα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή και σχεδόν καθημερινά για Παιδικό και Εφηβικό τμήμα), τη συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθία, της ΕΠΣ Μακεδονίας, στους επίσημους αγώνες κυπέλλου κατηγορίας Παίδων, στα πολυάριθμα τουρνουά, τους επίσημους και ανεπίσημους αγώνες κάθε Σαββάτου και Κυριακής. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στις ομαδικές αλλά και ατομικές διακρίσεις του Παιδικού τμήματος της Σχολής που ηγείται ο ίδιος και που, όπως δήλωσε, τη νέα χρονιά θα είναι ακόμα περισσότερες.

Ο Γιώργος Νικόπουλος, ο νεώτερος ηλικιακά Γυμναστής της Σχολής μας φυσικά με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, παρουσίασε μία προσωπική του εργασία με θέμα «ΓΟΝΕΪΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ» και αν κρίνουμε από τη συμμετοχή των παρευρισκομένων, κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη εγείροντας πολλά ερωτήματα για τον ρόλο των γονιών στη διαδικασία εκπαίδευσης των παιδιών τους στο ποδόσφαιρο.

Το Τρίτο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε τη βράβευση όλων των αθλητών της Σχολής και την απονομή μεταλλίων διαδικασία που σχεδόν πάντα στη Σχολή μας, συνοδεύεται από γαργαλιστικά σχόλια στο μικρόφωνο, τόσο των παιδιών όσο και των προπονητών.

Σε μία ξεχωριστή, έκτακτη ενότητα της Βραδιάς, ανακοινώθηκε η υπογραφή Επαγγελματικού συμβολαίου του Κώστα Ισαακίδη με τη ΠΑΕ Ξάνθης. Τη στιγμή της ανακοίνωσης, ο ίδιος δεν γνώριζε απολύτως τίποτα αφού οι γονείς του Ποδοσφαιριστή μας, κατάφεραν να φυλάξουν το γεγονός και να το παρουσιάσουν με τη μορφή έκπληξης στο καμάρι τους κατά τη διάρκεια της Τελετής λήξης. Η σκηνή ολοκληρώθηκε με τη προβολή ενός πολύ όμορφου βίντεο που επιμελήθηκαν γονείς της σχολής και στο οποίο αποτυπώνονται «στιγμές» από τη χρονιά που πέρασε, ντυμένο με καταπληκτική μουσική και στίχους σε ερμηνεία του αείμνηστου Νίκου Παπάζογλου. Τα δάκρυα χαράς και συγκίνησης στα μάτια των συγγενών και φίλων του Κώστα και ιδιαίτερα του Πατέρα του και της Μητέρας του ήταν η καλύτερη επιβράβευση για τους υπεύθυνους της Σχολής.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με άφθονα ψητά και ποτά για όλους, ενώ οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν σε Cinemascop προβολή μία πολύ αγαπημένη, παιδική ταινία.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλό καλοκαίρι και με υγεία ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 21 Αυγούστου, μέρα που θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των αναπτυξιακών κατηγοριών προκειμένου να είμαστε όλοι έτοιμοι για το μεγάλο Τουρνουά έκπληξη στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Η προετοιμασία του Εφηβικού και του Παιδικού τμήματος θα ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου, σε ορεινό προπονητικό θέρετρο του Νομού μας προκειμένου να ενεργοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό τις αιμοποιητικές διαδικασίες του οργανισμού τους και έτσι να ανταποκριθούν στις υψηλές αγωνιστικές απαιτήσεις της νέας σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected