Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Με την ίδια φιλοσοφία ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου τη νέα σεζόν

Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου, στηριζόμενος σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του ως σύλλογος.

Η ίδια φιλοσοφία θα υπάρξει και τη νέα σεζόν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας στο facebook. Με τους Γιώργο και Μπάμπη Σπυριδωνίδη αλλά και τον Σάκη Παπαδίνα, η ομάδα θα πορευτεί με το ίδιο σκεπτικό και με την απόλυτη εμπιστοσύνη σε γηγενείς παίκτες.

Αναλυτικά :

“Η σεζόν τελείωσε αίσια για την ομάδα μας αφού πέτυχε εύκολα τον στόχο της!

Τη νέα σεζόν ο Απόλλων θα στηριχτεί κατά βάση και πάλι στα δικά του παιδιά….

Σε παίκτες δηλαδή που είναι βγαλμένοι από τα σπλάχνα της ομάδας!!

Στόχος και πάλι είναι το όμορφο ποδόσφαιρο και η εύκολη παραμονή!

Υ.Γ. : Η δουλειά που έκαναν οι προπονητές τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες (και όχι μόνο). Είναι εμφανέστατη αφού εκτός από του ότι η ομάδα μπορεί και συμμετέχει στο πρωτάθλημα με δικά της παιδιά κατά κύριο λόγο… Εμπλουτίζει τα ρόστερ κι άλλων ομάδων με παίκτες δικούς της και μάλιστα με υψηλό αντίτιμο γι’ αυτές!

Υ.Η.2 : Ο Γιώργος Σπυριδωνίδης, ο Μπάμπης Σπυριδωνίδης και ο Σάκης Παπαδίνας θα φροντίσουν ο ΑΠΟΛΛΩΝ μας να συνεχίσει να παράγει ταλέντα και να διδάσκουν το αληθινό ποδόσφαιρο σε πολλές γενιές νέων παιδιών!

Υ.Γ.3 : Εμείς οι υπεύθυνοι στον ΑΠΟΛΛΩΝ δίνουμε και θα το κάνουμε όσο αντέχουμε…. Ότι καλύτερο μπορούμε από κάθε πόστο. Το γεγονός ότι μια παρέα νέων παιδιών τρέχουν την ομάδα 2 χρόνια τώρα όπως ποτέ πριν.. Ίσως ενοχλεί και ξινίζει κάποιους, αλλά να είστε σίγουροι ότι όσα συμβαίνουν σε αυτήν είναι καθαρά για το καλό της και για το μέλλον των αθλητών της!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected