Κατηγορίες
Basket

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΑΟΚ Βέροιας!

Νέα πρόκληση, νέα σελίδα για τον ΑΟΚ Βέροιας, που από σήμερα ξεκινά τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας σεζόν 2017/2018 στη Γ Εθνική!

Η ομάδα της Ημαθίας, μετά την περσινή εξαιρετική της προσπάθειας στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ και τον τίτλο του πρωταθλητή, βρίσκεται πλέον μπροστά σε μια σπουδαία ευκαιρία, να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο αγωνιστικότητας και σε μια εθνική κατηγορία.

Η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας, ιδιαίτερα προσιτή και αν αναολογιστούμε πως πρόκειται για μια κατηγορία που οι ομάδες είναι σαφώς υψηλότερου επιπέδου, τότε τα 20€ (για 15 περίπου παιχνίδια) είναι ένα ποσό που θεωρείται κάτι παραπάνω από λογικό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ξεκινά από σήμερα (29/6) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΑΟΚ Βέροιας.

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί φέτος στη Γ Εθνική, μια νέα πρόκληση για όλους στον σύλλογο καθώς μετά από πολλά χρόνια θα συμμετέχει σε μια εθνική κατηγορία.

Η στήριξη και η αγάπη του κόσμου είναι το παν για τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες της ομάδας και είμαστε σίγουροι πως η ανταπόκριση θα είναι μεγάλη!

Χορηγός της νέας αυτής προσπάθειας είναι το κατάστημα “MIKEL” (Εληάς 2 στη Βέροια), τη διεύθυνση του οποίου ευχαριστούμε θερμά για την σπουδαία ομολογουμένως στήριξη.

Η τιμή των εισιτηρίων διαρκείας ανέρχεται στα 20€ και αφορά τους εντός έδρας αγώνες του ΑΟΚ Βέροιας στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected