Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Η πιο καθοριστική μέρα για Football League και Γ Εθνική η αυριανή

Αύριο Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, την 12η μεσημβρινή της ίδιας ημέρας, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού.

Η Γενική Συνέλευση, πέραν όσων ορίζει το υπάρχον καταστατικό ως θέματα της Γ.Σ., θα έχει πρωτίστως καταστατικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι θα τεθεί προς συζήτηση και ψήφιση το προτεινόμενο από την FIFA, την UEFA και την Π.Δ.Ε. νέο καταστατικό της Ε.Π.Ο.

Αύριο επίσης θα κριθεί οριστικά η μορφή του πρωταθλήματος της Football League, καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα πρέπει να εγκρίνει τόσο την προκήρυξη της Football League όσο και αυτή της Γ’ Εθνικής. Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής η Football League επίσημα και ο Υφυπουργός Αθλητισμού με δηλώσεις του έχουν απορρίψει το σενάριο των δύο ομίλων με ταυτόχρονη αύξηση των ομάδων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected