Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

“Ριζώνει” στην Επισκοπή ο Ουέλινγκτον!

Μετά τους Χάρη Παραστατίδη και Αντώνη Καρυπίδη, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής…ριζώνει στον Κεραυνό Επισκοπής.

Ο Γκονσάλβες (Ντάνιελ) Ουέλινγκτον συμφώνησε με τη διοίκηση των “κοκκινόμαυρων” και θα παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον σύλλογο που αγαπήθηκε και αγάπησε στο διάστημα που φορά τη φανέλα της ομάδας. Παράλληλα, υπάρχει στο…τραπέζι και η πρόταση να αναλάβει εν λευκώ την Ακαδημία του Κεραυνού.

Μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στα μπαράζ ανόδου του ΦΑΣ Νάουσα, έμεινε εκτός αγωνιστικών χώρων για 8 μήνες ωστόσο χάρη στο πείσμα του κατάφερε να επανέλθει και να αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια στον δεύτερο γύρο του φετινού πρωταθλήματος.

Ο 34χρονος (11/08/1983) μεσοεπιθετικός, με θητεία σε Δωτιέα Αγιάς, Πανελευσινιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πανθρακικό, Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας και Θρασύβουλο, μίλησε στο SportsUp για την παραμονή του στον Κεραυνό Επισκοπής.

Αναλυτικά :

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Κεραυνό! Μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου, οι άνθρωποι της ομάδας με αγκάλιασαν και έδωσαν ξανά τη χαρά να παίξω μπάλα! Εκεί που πολλοί αμφισβήτησαν την αξία μου και θεώρησαν πως η καριέρα μου τελείωσε, στον Κεραυνό έκανα την επανεμφάνιση μου στα γήπεδα.

Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, εύχομαι μία καλή χρονιά, με υγεία και χαρές σε όλους!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected