Γ Εθνική / Τοπικά

Στα πράσινα ο Νίκος Μουστάκης!

Μια σπουδαία μεταγραφή κατάφερε να πραγματοποιήσει ο νεοφώτιστος στη Γ Εθνική, Αήττητος Σπάτων.

Οι πρωταθλητές Ανατολικής Αττικής ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Νίκο Μουστάκη, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανελευσινιακό, εκεί όπου φέτος είχε 17 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο 27χρονος (04/05/1990) αμυντικός αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Αχαρναϊκό, ΟΦΗ, Φωκικό, ΑΟ Γλυφάδα, Τούριν Σεβερίν Ρουμανίας, Νέα Ιωνία, Βύζαντα Μεγάρων και στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αμυντικό ΝΙΚΟ ΜΟΥΣΤΑΚΗ ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ.

Ο Νίκος έχει γράψει την δική του ιστορία σε ομάδες Α’, Β’ , Γ’ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ, αλλά και την συμμετοχή του σε ομάδα της Ρουμανίας. Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Είναι 27 χρόνων και τα τελευταία 4 χρόνια έχει 98 συμμετοχές στην Β κ Γ Εθνική.

Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ όπου και υπέγραψε και το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Στην συνεχεία ανά περιόδους αγωνίστηκε, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Δ ΕΘΝΙΚΉ), ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ ( Γ κ Δ ΕΘΝΙΚΉ), ΓΛΥΦΑΔΑ (Β’ ΕΘΝΙΚΉ), ΦΩΚΙΚΟ (Β’ ΕΘΝΙΚΉ), ΟΦΗ (Α’ ΕΘΝΙΚΗ), ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ (Β ‘ ΕΘΝΙΚΉ) και τέλος στον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ απ όπου με μεγάλες και γρήγορες κινήσεις του Νίκου Κατσιγιαννη κ του Δημήτρη Μητρογιαννη, ο Νίκος Μουστάκης ήρθε στην ομάδα μας κάνοντας ποδαρικό στις επίσημες μεταγραφές της ομάδας μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected