Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Χατ-τρικ με την Ντόρτμουντ ο Αργύρης Καμπετσής!

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Αργύρης Καμπετσής στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της Ντόρτμουντ U23 με αντίπαλο την Μπαντ Βίνενμπεργκ!

Όπως αναφέρει το football-academies.gr, ο πρώην άσος της ομάδας Κ20 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, βρήκε δίκτυα τρεις φορές με τη νέα του ομάδα και έκλεψε την παράσταση, στη νίκη με 9-0!

Αν και ο 18χρονος έχει λίγες μέρες που έχει ενταχθεί στη Γερμανική ομάδα και ακόμη δεν γνωρίζει ούτε τη γλώσσα, αλλά ούτε τα ονόματα των περισσότερων συμπαικτών του, έδειξε ότι, όχι μόνο έχει το γκολ μιας και πέτυχε χατ τρικ, αλλά ήταν και εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης.

Απορίας άξιο βέβαια είναι πως ο Ολυμπιακός έχασε μέσα από τα χέρια του έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή, που ανδρώθηκε στην Ακαδημία του. Ίσως οι σκάουτερ της Ντόρτμουντ έχουν πιο καλό «μάτι», από κάποιους προπονητές που είχαν στη δύναμή τους τον 18χρονο φορ.

Ωστόσο πρέπει να περιμένουμε και να μην βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα, δεδομένου ότι τα… περισσότερα για τον «μπόμπερ» πλέον της Ντόρτμουντ, θα φανούν στη διάρκεια του χρόνου…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected