Γ Εθνική / Τοπικά

Δεύτερη αποχώρηση από τους νεοφώτιστους, με το ίδιο…δρομολόγιο!

Μετά τον Λευτέρη Ψυχουντάκη και ο Γιάννης Κουδουνάκης ακολούθησε το “δρομολόγιο” Πέραμα-Σοχώρα και από την ΑΕ Μυλοποτάμου μετεγγράφηκε στον Αστέρα Ρεθύμνου.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί “γέννημα-θρέμμα” του Αστέρα Περάματος από τον οποίο δημιουργήθηκε η ΑΕΜ και αποχωρεί για επαγγελματικούς λόγους, που δεν του επέτρεπαν να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας του στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Παρελθόν ο Κουδουνάκης

Ο 26χρονος αριστεροπόδαρος, γέννημα θρέμμα της ομάδας μας, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αστέρα Περάματος, έχοντας συμμετοχές στην Δ’ Εθνική, τη σεζόν 2011-2012 πήρε μεταγραφή στην Επισκοπή, όπου και κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, ενώ έχει κατακτήσει και 2 Κύπελλα Ρεθύμνου με την ομάδα μας, την σεζόν 2013-2014 ως Αστέρα Περάματος και την σεζόν 2014-2015 ως ΑΕΜ. Ο Γιάννης Κουδουνάκης, ένας εκ των αρχηγών μας, ήταν βασικός στέλεχος στην τριετή προσπάθεια της ομάδα μας για την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος όμως οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να ακολουθήσει την ομάδα στην Γ’ Εθνική, αλλάζοντας έτσι ”αστέρι” στην φανέλα, φορώντας αυτό του Αστέρα Ρεθύμνου.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την πολυετή και παράλληλα σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας, του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected