B ΕΠΣ Ημαθίας

Οι 17 παίκτες που ανανέωσαν στον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος!

Ξεκίνησε δυναμικά ο σχεδιασμός του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος, ενόψει τη νέας σεζόν στην Α2 Ερασιτεχνική.

Οι “πράσινοι”, που θα πορευτούν φέτος με τον Σάκη Παγγούρα στον πάγκο τους, ανακοίνωσαν πως 17 παίκτες από το περσινό ρόστερ θα παραμείνουν στην ομάδα! Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Στέλιος Διτσόλας, τον οποίο ο σύλλογος ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Το ΔΣ του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή στην ομάδα μας για την σεζόν 2017-2018 των παρακάτω ποδοσφαιριστών : Ν. Μουσκεφτάρας, Σ.Συμεωνίδης, Λ. Ευαγγελινός, Α.Μηνούδης, Γ.Παντόπουλος, Γ.Καλλογιάννης, Γ.Τερζίδης, Κ.Καρβούνης, Σ.Τοπαλίδης, Λ.Τσογμελίδης, Τ.Χουσείνογλου, Ρ.Μπακιρτζής, Α.Κιοσέογλου, Η.Ελευθεριάδης, Χ.Σκεντερίδης, Χ.Χουσείνογλου, Σ.Καραούσογλου.

Τους ευχόμαστε μια χρονία γεμάτη υγεία χωρίς τραυματισμούς, γεμάτη επιτυχίες και υλοποίηση του στόχου της ομάδας.Επίσης ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στην καριέρα και στην ζωή του Στέλιου Διτσόλα, ο οποίος έδωσε τα πάντα για την ομάδα μας την αγάπησε και αγαπήθηκε και οι δρόμοι μας χωρίζουν φιλικά. Με τιμή το Δ.Σ του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected