Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Έπεσαν και τα…τσιμέντα με την ατάκα του Τρίστανσον για την ΑΕΚ και το… Football Manager!

Χαρούμενος που υπέγραψε στην ΑΕΚ και… ανυπόμονος, να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και να ξεκινήσει προπονήσεις, εμφανίστηκε ο Άρνορ Τρίστασον. Η τρομερή ατάκα του για το Football Manager!

Μόλις τώρα «συστήθηκε», αλλά οι πρώτες ενδείξεις φανερώνουν πως ο Άρνορ Τρίστασον είναι… ωραίος τύπος!

Αναλυτικά, οι πρώτες δηλώσεις του Άρνορ Τρίστασον ως παίκτη της ΑΕΚ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην ΑΕΚ, είναι κάτι που το ήθελα πολύ και δεν μπορώ καν να περιμένω να συναντήσω την ομάδα στο προπονητικό της κέντρο, να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσω τις προπονήσεις με τη νέα μου φανέλα» ήταν τα πρώτα λόγια του Αρνορ Τρίστασον, μόλις υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

«Την ΑΕΚ την γνωρίζω πολύ καλά, έχω κοιτάξει την ιστορία της και τους υψηλούς στόχους που βάζει κάθε χρόνο σαν ομάδα. Να σας αποκαλύψω ότι μικρός όταν ήμουν και μου άρεσε πολύ να παίζω Football Manager την έβλεπα συνεχώς να παίζει στην Ευρώπη, να είναι στους ομίλους του Champions League ή του Europa League και να αντιμετωπίζει μεγάλες ομάδες. Για μένα τα πράγματα ήταν πολύ απλά. Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, έκανα ένα μικρό… τσεκ και από εκεί και πέρα μου ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσω», είπε ακόμα ο διεθνής Ισλανδός μεσοεπιθετικός.

Ως προς τους στόχους του στο νέο βήμα της καριέρας του; «Ο στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά! Αυτό που θέλω είναι να είμαι ο καλύτερος, να δίνω στην ομάδα ό,τι καλύτερο διαθέτω. Αυτό που εύχομαι και θα παλέψω είναι να αφήνω σε κάθε ματς χαρούμενους τους οπαδούς και να προσφέρω ικανοποίηση στους ανθρώπους, που βρίσκονται δίπλα μου. Προσπάθεια κάθε μέρα και από εκεί και πέρα ο στόχος μου είναι μόνο να κερδίζω».

Ο Άρνορ Τρίστασον αναφέρθηκε και στον στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League: «Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ μεγάλη υπόθεση και για εμένα και για την ομάδα μου. Αποτελεί έναν πολύ μεγάλο στόχο και δεν βλέπω την ώρα να μπούμε στο γήπεδο για το πρώτο ματς. Από εδώ και πέρα υπάρχει μόνο δουλειά και σκληρή προπόνηση».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected