Κατηγορίες
Football League

Το φάσμα του τοπικού για τον Εργοτέλη!

Δεν είναι ευχάριστα τα νέα για τον Εργοτέλη, λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή της κρισιμότατης για το μέλλον του Γενικής Συνέλευσης.

Όπως αναφέρει το grandsport, στη συνάντηση παραγόντων που έγινε στο ξενοδοχείο “Lato” την Τρίτη (4/7) το βράδυ, δεν βρέθηκε λύση και αν δεν αλλάξει δραματικά κάτι, τότε ο ιστορικός σύλλογος θα βρεθεί να αγωνίζεται στα γήπεδα του τοπικού!

Στη συνάντηση πέραν του προέδρου του συλλόγου Γιώργου Βρέντζου, αλλά και της διοικούσας επιτροπής Γιώργου Στειακάκη, το παρών έδωσαν και άλλοι παράγοντες, πρώην κυρίως, αλλά και νυν, δίχως όμως να μπορέσουν να βρουν τις λύσεις που χρειάζονται, δηλαδή τα χρήματα, προκειμένου να συσταθεί ΠΑΕ και να μπορέσει ο Εργοτέλης να αγωνιστεί στη Football League.

Το κλίμα που επικράτησε στη συνάντηση ήταν ιδιαιτέρως ήρεμο χωρίς εντάσεις, καθώς άπαντες οι παρευρισκόμενοι έχουν αναλογιστεί τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί και το μόνο που τους απασχόλησε ήταν να βρεθεί το κεφάλαιο εκκίνησης και σε καμία περίπτωση δεν μπήκαν σε διαδικασία καταλογισμού ευθυνών.

Το ποσό το οποίο χρειάζεται άμεσα ο σύλλογος προκειμένου να γίνει ανώνυμη εταιρεία, αλλά και να μπορέσει να «τρέξει» τα αγωνιστικά θέματα και τον σχεδιασμό, ξεπερνά τις 350 χιλιάδες ευρώ και την παρούσα στιγμή δεν μπορούν να συγκεντρωθούν ούτε τα μισά χρήματα! Δεν αποκλείεται στη σημερινή ΓΣ ο Γιώργος Βρέντζος να ζητήσει περιθώριο κάποιων ημερών ακόμα, προκειμένου να εξαντλήσει τις όποιες αμυδρές ελπίδες υπάρχουν να βρεθεί λύση.

Αν αυτή δεν προκύψει οριστικά και αμετάκλητα, τότε το πλέον πιθανό σενάριο για το «αύριο» του Εργοτέλη είναι να βρεθεί στο τοπικό, και να σχηματιστεί διοίκηση που θα μπορέσει στηριζόμενοι απόλυτα στα παιδιά του Μαρτινέγκο να «τρέξει» την ομάδα. Εύλογα μπορεί να αντιληφθεί κανείς πως κάτι τέτοιο θα είναι καταστροφικό για τον Εργοτέλη, καθώς θα μπορεί μεν να στηρίζεται απόλυτα στα δικά του πόδια, όμως θα χαθούν και παίκτες καθώς δεν θα υπάρχει το κίνητρο να αγωνιστούν σε Εθνική κατηγορία, ενώ πάνω από όλα θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα στην υστεροφημία του συλλόγου, έναν χρόνο μετά την προσπάθεια που έγινε υπό τον Γ. Βρέντζο για επανεκκίνηση και οικονομική εξυγίανση.

Οι πλέον αισιόδοξοι ελπίζουν ακόμα πως ο Εργοτέλης θα αποφύγει αυτό το χτύπημα, δίχως όμως οι ενδείξεις να οδηγούν σε αυτό. Εκτός αν όπως αναφέραμε στην αρχή, γίνει κάτι εξαιρετικά σημαντικό το απόγευμα στη Γενική Συνέλευση ή στο διάστημα που πιθανόν ζητήσει ο πρόεδρος του συλλόγου, προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος να γλυτώσει ο σύλλογος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected