Κατηγορίες
Αθλήματα

Τενίστας πέταξε…κέρματα σε διαιτητή! (vid)

Εκτός εαυτού βγήκε ο Ντανίιλ Μεντβέντεφ κατά τη διάρκεια του αγώνα του στο δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Ο Ρώσος τενίστας που στον πρώτο γύρο πέτυχε την μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας τον φιναλίστ του φετινού Roland Garros και κάτοχο του US Open Σταν Βαβρίνκα, αντιμετώπισε τον Ρούμπεν Μπέμελμανς από το Βέλγιο.

Αν και προηγήθηκε με 2-0 σετ ο 21χρονος Μεντβέντεφ τελικά ηττήθηκε με 6-4, 6-2, 3-6, 2-6, 6-3 και αποκλείστηκε από τη διοργάνωση. Ο Ρώσος είχε παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή και μάλιστα ζήτησε από τον supervisor να αλλαχθεί.

Το αίτημά του δεν έγινε δεκτό και μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε τον Μεντβέντεφ εκτός διοργάνωσης, άνοιξε το πορτοφόλι του και άρχισε να πετάει νομίσματα στον διαιτητή του αγώνα.

Στη συνέχεια απολογήθηκε για την πράξη του αυτή: «Ήμουν απογοητευμένος από το αποτέλεσματα. Ήταν απογοητευτικό μετά από μια μεγάλη νίκη (σ.σ κόντρα στον Βαβρίνκα). Το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε καλά και πάνω στην ένταση της στιγμής έκανα αυτό το κακό πράγματα και απολογούμαι γι’ αυτό. Δεν ξέρω γιατί το έκανα αυτό. Έφτιαχνα τα πράγματά μου και είδα το πορτοφόλι μου. Δεν ξέρω καν τι νομίσματα ήταν. Αμέσως κατάλαβα ότι ήταν κάτι ηλίθιο αυτό που έκανα».

δείτε το βίντεο στο SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected