Γ Εθνική / Τοπικά

Εξελίξεις στο ρόστερ!

Παρελθόν από τον Πανθηραϊκό μετά από τέσσερις μήνες παρουσίας αποτελεί ο Αντώνης Γιόνδης.

Ο 28χρονος επιθετικός που πραγματοποίησε τρομερή σεζόν στην ομάδα της Σαντορίνης συναντήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου και οι δυο πλευρές αποφάσισαν να πορευτούν από διαφορετικό μονοπάτι την επόμενη σεζόν.

Ο Εδεσσαίος επιθετικός μεταγράφηκε το χειμώνα στους Κυκλαδίτες και κατάφερε με τις εμφανίσεις του να βοηθήσει το σύλλογο. Παράλληλα όμως σύμφωνα με πληροφορίες την περίπτωση του Αντώνη Γιόνδη εξετάζουν στον Διαγόρα.

Σύμφωνα με το sportcyclades, η ομάδα της Ρόδου που κατέκτησε το πρωτάθλημα στα Δωδεκάνησα την προηγούμενη σεζόν έχει έρθει σε επαφή με τον υψηλόσωμο άσο από την Έδεσσα και εντός των ημερών θα υπάρξουν νεότερα όσον αφορά το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Τέλος και ο Μπακάλης, παραμένουν δύο 

Παρελθόν από την ομάδα του Πανθηραϊκού αποτελεί ο έμπειρος μέσος Πάρης Μπακάλης. Ο ικανότατος άσος που πραγματοποίησε ικανοποιητική σεζόν με τη φανέλα των Κυκλαδιτών δεν συμφώνησε με τους “κυανόλευκους” και έχει ξεκινήσει τις επαφές με ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της επόμενης χρονιάς ο Πανθηραϊκός συμφώνησε και ανανέωσε τη συνεργασία του με ακόμη δύο ποδοσφαιριστές, τον Βαγγέλη Νομικό και τον Γιάννη Συνολάκη.

Η ανακοίνωση:

«Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Νομικό και τον Γιάννη Συνολάκη. Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected