Κατηγορίες
Football League

Πρώτη θέση για την Εθνική Ελεύθερων παικτών στη Βουλγαρία!

Με την πρώτη θέση στου τουρνουά FIFPro, που διεξήχθη στη Βουλγαρία, έφυγε η ελληνική ομάδα των ελεύθερων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, η οποία συγκροτήθηκε με ευθύνη και πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Όπως αναφέρει το footballleaguenews, οι Έλληνες επικράτησαν με 4-1 της Πολωνίας και απέσπασαν θετικά σχόλια για την συνολική παρουσία τους στη διοργάνωση τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Τα τέρματα για την ομάδα των άνεργων ποδοσφαιριστών πέτυχαν οι Ανδρεόπουλος, Τζιώρας, Ροβίθης και Καζναφέρης, ενώ εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση του τερματοφύλακα Βούρα.

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας (Χαράλαμπος Ζελενίτσας ): Βούρας, Καζναφέρης, Βέρτζος, Μπανούσης, Μουσταφίδης, Ανδρεόπουλος, Ρόκας, Ψιάνος, Ροβίθης, Τζιώρας, Θέος ( Αγριμάκης, Καζνέτσι, Μελισσόπουλος, Δικαιόπουλος, Παλιάτσιος, Μακρίδης ).

Η αποστολή επιστρέφει την Πέμπτη (06/07) στην Ελλάδα, με το Κύπελλο για την πρωτιά στο FIFPro 2017, που διεξήχθη υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών FIFPro.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected