Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι τέσσερις της Πύδνας και ο ταλαντούχος Διμηνάς!

Η διοίκηση του νεοσύστατου Βόλου Ν.Π.Σ. ανακοίνωσε πριν λίγο την επέκταση της συνεργασίας της με τον 24χρονο αμυντικό Γιάννη Ντόση, τον 23χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Πατσιογιώργο (φωτ.), τον 21χρονο μέσο Αλέξανδρο Πιαστόπουλο και τον 19χρονο μέσο Γιώργο Κυπαρίσση.

Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στην Πύδνα Κίτρους και θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά στο Βόλος Ν.Π.Σ.

Επιπλέον η διοίκηση ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου μέσου Δημήτρη Διμινά, ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Γιάννης Ντόσης
Ο Γιάννης Ντόσης είναι 24 χρόνων (24/10/1992) αριστερός μπακ – χαφ και πριν μεταγραφεί στην Πύδνα Κίτρους είχε φορέσει τη φανέλα των ΑΠΕ Λαγκαδά, Αγροτικού Αστέρα, Πιερικού και Καβάλας.

Δημήτρης Πατσιογιώργος
Ο Δημήτρης Πατσιογιώργος είναι 23 χρόνων (6/1/1994) τερματοφύλακας και πριν από την Πύδνα Κίτρους έχει αγωνιστεί Αιγινιακό, Λάρισα και Πιερικό.

Αλέξανδρος Πιαστόπουλος
Ο Αλέξανδρος Πιαστόπουλος είναι 21 χρόνων (14/3/1996) αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και την περσινή περίοδο είχε 16 συμμετοχές με την Πύδνα.

Γιώργος Κυπαρίσσης
Ο Γιώργος Κυπαρίσσης είναι 19 χρόνων (23/3/1998), αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και πριν μεταγραφεί στην Πύδνα με την οποία είναι 16 συμμετοχές και 2 γκολ, είχε φορέσει τη φανέλα του Βατανιακού.

Δημήτρης Διμινάς
Ο Δημήτρης Διμινάς είναι 17 χρόνων (11/11/1999) αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και την περσινή περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας έχοντας αγωνιστεί 25 φορές και σημειώνοντας ένα γκολ”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected