Κατηγορίες
Football League

Ηχηρές αποχωρήσεις από τον Απόλλωνα Πόντου

Δύο ποδοσφαιριστές που είχαν πρωταγωνιστικό χαρακτήρα την σεζόν που ολοκληρώθηκε και βοήθησαν σημαντικά στον τίτλο του Απόλλωνα Πόντου στη Γ Εθνική, δεν συνεχίζουν στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο λόγος για τους Ζντράβκο Πόποβιτς και Ορέστη Μένκα, οι οποίοι αποχαιρετούν τους “κοκκινόμαυρους”, όπως ανακοινώθηκε σήμερα (6/7) και επίσημα.

O 34χρονος Κροάτης μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2016 από τον ΟΦΗ, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Μπαλμαζουβάρος Ουγγαρίας, ΑΕΚ, Σίμουρκ, Λεβαδειακό, Ατρόμητο, Κροάσια και Ζάγκρεμπ. ενώ ο 24χρονος πορτιέρο φόρεσε την κοκκινόμαυρη φανέλα τον τελευταίο χρόνο προερχόμενος από τη Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, η επιτυχία μιας ομάδας σαν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ, οφείλεται στις ποδοσφαιρικές αρετές των στελεχών της, τον χαρακτήρα τους, αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις τους, που σφυρηλατούν την ενότητα και την ισχύ της ομάδας.

Το ποδόσφαιρο επιβάλει συχνά αλλαγές, που συγκρούονται με τους ηθικούς δεσμούς και τα συναισθήματα. Η Διοίκηση της ομάδας, υλοποιώντας τον νέο αγωνιστικό σχεδιασμό, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους κ.κ. ZDRAVKO POPOVIC και ΟΡΕΣΤΗ ΜΕΝΚΑ.

Οι ανωτέρω τίμησαν την ομάδα μας με τις πολύτιμες και ωφέλιμες αγωνιστικές υπηρεσίες τους, με την εντιμότητα του χαρακτήρα τους για την εκπλήρωση του υψηλού αγωνιστικού μας στόχου. Η απόφασή μας δεν μειώνει κατ’ ελάχιστο την ποδοσφαιρική τους αξία και τις αρετές της προσωπικότητάς τους. Τους ευχαριστούμε θερμά και επιθυμούμε από καρδιάς την επιτυχή συνέχιση της καριέρας τους».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected