Κατηγορίες
Football League

Σημαντικές απώλειες στο ρόστερ

Τρεις ηχηρές αποχωρήσεις από τον Εργοτέλη περιελάμβανε το μενού του τελευταίο 24ωρου.

Οι νεοφώτιστοι στη Football League αποχαιρέτησαν τρεις ποδοσφαιριστές που βοήθησαν τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες, τόσο με την αγωνιστικότητα τους όσο και με την εμπειρία τους.

Ο λόγος για τους Νίκο Κατσικοκέρη (19/06/1988, επιθετικός), Μηνά Τζανή (04/07/1984, αμυντικός) και Γιώργο Παπαπαναγιώτου (31/10/1986, αμυντικός) τους οποίους η διοίκηση ευχαρίστησε δημόσια για την προσφορά τους.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους αρχηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας Νίκο Κατσικοκέρη και Μηνά Τζανή. Τους ευχαριστούμε για την πολύ σημαντική συμμετοχή τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους ευχόμαστε υγεία, τύχη και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

“Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Παπαπαναγιώτου. Τον ευχαριστούμε για τη συμμετοχή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected