Κατηγορίες
Αθλήματα

Διομήδης – Φίλιππος ο τελικός στο “Danaon Cup”!

Με τους ημιτελικούς στην κατηγορία των Παμπαίδων Α’ και τους αγώνες κατάταξης, ολοκληρώθηκε και η 5η ημέρα του Danaon Cup 2017, που διεξάγεται στην Αργολίδα.

Ο μεγάλος τελικός στους Παμπαίδες A’ θα διεξαχθεί αύριο στις 12:30 (κλειστό Αγίας Τριάδας, live streaming) ανάμεσα σε Διομήδη Άργους και Φίλιππο Βέροιας, οι οποίοι νίκησαν Ολυμπιακό Κερατσινίου και ΑΣΕ Δούκα αντίστοιχα.

Την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στον αυριανό τελικό θα έχει ο Διομήδης Άργους που επικράτησε με 34-27 του Ολυμπιακού Κερατσινίου στον πρώτο χρονικά ημιτελικό. Οι «Λύκοι» αν και αρχικά αντιμετώπισαν προβλήματα στην άμυνα με συνέπεια οι Πειραιώτες να βρίσκουν διαδρόμους και να φτάνουν πιο εύκολα στο γκολ, στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου πάτησαν πιο γερά στα πόδια τους, «ροκάνισαν» σχετικά εύκολα τη διαφορά των δύο γκολ και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με τρία τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος με τον Παναγιώτη Μπινιάρη να εκτελεί συνεχώς από την περιφέρεια -14 τέρματα στο σύνολο- και τον Ολυμπιακό να ασφυκτιά επιθετικά, ο Διομήδης έλεγξε απόλυτα τον ρυθμό. Με τον Νάκο να αγωνίζεται με πρόβλημα στο πόδι και τον Ανριόν να είναι η μοναδική απειλή (11 γκολ), οι Πειραιώτες δεν είχαν λύσεις, υπέπεσαν σε πολλά λάθη λόγω της πειστικής άμυνας των Αργιτών αλλά και της κούρασης. Ο Διομήδης βρήκε ανοιχτό γήπεδο, έβγαλε αιφνιδιασμούς, αλλά αλλεπάλληλα δίλεπτα που τον άφησαν με τέσσερις παίκτες γηπέδου επέτρεψαν για ένα διάστημα στην ομάδα του Κερατσινίου να μειώσει. Μόλις επανήλθε η αριθμητική ισορροπία, ο Διομήδης και πάλι με τον Μπινιάρη… πάτησε γκάζι κι αύξησε τη διαφορά φτάνοντας στην νίκη.

τα στατιστικά των αγώνων και δηλώσεις στο handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected