Super League 1 - Μεταγραφές

Διπλή ενίσχυση από Ιράν ο Πανιώνιος!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο μεταγραφικό παζάρι ο Πανιώνιος, που ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση και τη μεταγραφή αντίστοιχα των Ιρανών Σοτζέι και Χατζησαφί!

Ο Μασούντ Σολεϊμάνι Σοτζέι όπως είναι το πλήρες όνομα του (09/06/1984, μέσος), με θητεία στο παρελθόν σε Αλ Γκαράφα, Αλ Σαχάνια, Λας Πάλμας, Οσασούνα και Σαΐπα αγωνίστηκε φέτος σε 25 παιχνίδια στη Super League και πέτυχε 10 τέρματα, ενώ δύο φορές χρειάστηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Εσάν Χατζησαφί είναι 27 ετών (25/02/1990), αριστερό μπακ και στις 3 Ιουλίου έμεινε ελεύθερος από την ιρανική Σεπαχάν. Στο παρελθόν διετέλεσε παίκτης της FSV Φραγκφούρτη, της Τράκτορ Σάζι και της Ζομπ Αχάν

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την επίσημη ένταξη των Μασούντ Σολεϊμάνι Σοτζέι και Εσάν Χατζισαφί στο έμψυχο δυναμικό της.

Ο Μασούντ Σοτζέι, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και ανανέωσε το συμβόλαιό του, ενώ πλέον θα έχει συμπαίκτη και τον Εσάν Χατζισαφί, ο οποίος επίσης υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Οι δύο παίκτες, διεθνείς με την Εθνική ομάδα του Ιράν, με την οποία πήραν την πρόκριση για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στη Ρωσία, φωτογραφήθηκαν με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νίκο Ζαμάνη, φορώντας δύο από τις νέες φανέλες του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ για τη νέα περίοδο», ανέφερε η ανακοίνωση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected