Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό “χτύπημα” από τον Πιερικό

Η προσθήκη του Δημήτρη Παπατολίκα άνοιξε τον…χορό των μεταγραφών στον Πιερικό.

Σήμερα (7/7) οι “μελανόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών, με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες.

Ο λόγος για τους Χρήστο Λαζαρίδη και Κώστα Σαμανίδη, οι οποίοι ανακοινώθηκαν και επίσημα από τον Κατεριώτικο σύλλογο, μαζί με την απαραίτητη φωτογραφία.

Ο πρώτος είναι 32 ετών (03/08/1984), μέσος και τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Πύδνα Κίτρους. Παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα του Βατανιακού (2013-2015) αλλά και των Ρούβα, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Τηλυκράτη, Εθνικού Κατερίνης, Καστοριάς και Ποσειδώνα Νέων Πόρων.

Ο Κώστας Σαμανίδης είναι 29 ετών και φέτος φόρεσε τη φανέλα του Διαγόρα Σεβαστής. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πύδνα Κίτρους, Εθνικό Κατερίνης, Αιγινιακό, Όλυμπο Λεπτοκαριάς και Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“O ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την συνεργασία του με δυο έμπειρους γνωστούς ποδοσφαιριστές στην Πιερία, τον 33χρονο Χρήστο Λαζαρίδη, μεσοεπιθετικό με πλούσιο βιογραφικό και με παραστάσεις από Football League σε Πιερικό, Καστοριά, Βατανιακό, Ποσειδώνα Ν. Πόρων καθώς επίσης αγωνίστηκε και σε ομάδες Γ΄ εθνικής κατηγορίας όπως: Βατανιακό, Ρούβα και τελευταία Πύδνα Κίτρους.

Τον 29χρονο Κωνσταντίνο Σαμανίδη μεσοεπιθετικό με πλούσιο βιογραφικό και με παραστάσεις στα εθνικά πρωταθλήματα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας στις ομάδες Αιγινιακού, Πύδνα Κίτρους και τελευταία στον Διαγόρα Σεβαστής με οκτώ τέρματα. Οι προσθήκες των δυο ποδοσφαιριστών αποτελούσαν μεταγραφικούς στόχους κι άλλων ομάδων.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τους δυο παραπάνω ποδοσφαιριστές.Τους ευχόμαστε να είναι υγιής και να προσφέρουν στην ομάδα μας με τις εμπειρίες τους πολλές επιτυχίες με τη μελανόλευκη φανέλα. Στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφές.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected