Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Παραμένει και το δίδυμο τερματοφυλάκων στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου!

Εντυπωσιάζει στον φετινό προγραμματισμό του ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που 20 μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, έχει ολοκληρώσει κατά 95% το φετινό του ρόστερ!

Με 15 περίπου ανανεώσεις από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αλλά και την απόκτηση του Αλέξανδρου Ασλάνογλου από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ο ΓΑΣ φαντάζει απόλυτα έτοιμος ενόψει της νέας σεζόν, ενώ την ίδια ώρα ο Δημήτρης Χαλκιάς…τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Μάλιστα, σήμερα (8/7) η διοίκηση της ομάδας συμφώνησε και με το δίδυμο των γκολκίπερ που ολοκλήρωσε τη χρονιά, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SportsUp ενδέχεται να υπάρξει και τρίτη προσθήκη τερματοφύλακα ο οποίος είναι 16 ετών και ιδιαίτερα ταλαντούχος.

Γιώργος Κασαπίδης και Αντώνης Καζεπίδης θα συνθέσουν τη δυάδα των πορτιέρο και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, δύο γκολκίπερ που λύνουν τα χέρια οποιουδήποτε προπονητή.

Για τον 43χρονο (01/04/1974) Γιώργο Κασαπίδη τα λόγια είναι περιττά, καθώς και μόνο πως παραμένει εκ των κορυφαίων στη θέση του είναι μεγάλη υπόθεση. Για ακόμη ένα καλοκαίρι, το όνομα του “έπαιξε” και για άλλους συλλόγους της Ημαθίας, ο ίδιος όμως προτίμησε να παραμείνει στον ΓΑΣ και να προσφέρει τις υπηρεσίες του για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν

Ο 22χρονος (16/01/1995) Αντώνης Καζεπίδης επέστρεψε τον Γενάρη στον ΓΑΣ, μετά από μια σημαντική εμπειρία με τη φανέλα του ιστορικού Κιλκισιακού και έκτοτε δουλεύει καθημερινά πλάι σε έναν από τους έμπειρους τερματοφύλακες της κατηγορίες και αποκτά σταδιακά τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση ώστε να κερδίσει τη φανέλα του βασικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected