Basket

Στον Παναθηναϊκό ο Αντετοκούνμπο!

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Θανάση Αντετοκούνμπο και ο Έλληνας φόργουορντ ντύνεται άμεσα στα πράσινα, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.

Οι «πράσινοι» είχαν πάρει την απόφαση να κινηθούν για τον άλλοτε NBAer, αφού ο μπακ-απ του Κέι Σι Ρίβερς ήθελαν να είναι Έλληνας.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ύστερα από υπόδειξη του Τσάβι Πασκουάλ, θα παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει αγωνιστικά λεπτά και να βρει ρυθμό. Έτσι, το «τριφύλλι»… έτρεξε την περίπτωση του 25χρονου σμολ φόργουορντ. Πρόκειται για μια επένδυση σε Έλληνα παίκτη πρώτης γραμμής, καθώς ο Θανάσης είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα.

Ο πρώην παίκτης της Ανδόρας είναι ικανός να… ξεσηκώσει το ΟΑΚΑ με τις εντυπωσιακές φάσεις που «βγάζει», δίνει ενέργεια στην ομάδα που αγωνίζεται, παίζει σκληρή άμυνα και «κολλάει» με τον Ρίβερς, αφού οι δυς τους έχουν διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά και μπορούν να συνθέσουν ένα ταιριαστό δίδυμο. Η περίπτωση του Θανάση είναι προσιτή και ανταποκρίνεται πλήρως τα «θέλω» του Πασκουάλ.

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, το δύσκολο της υπόθεσης ήταν να κατατεθεί η πρόταση του Παναθηναϊκού Superfoods, κάτι που τελικά έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου (8/7), σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. Ο λόγος πίσω από αυτή τη δυσκολία είναι ότι ο μάνατζερ του Αντετοκούνμπο, Νίκος Λώτσος, έλειπε στις ΗΠΑ για να ολοκληρώσει το deal του Μίλος Τεόντοσιτς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, που θα κάνει πλουσιότερο τον Σέρβο παίκτη κατά 12.300.000 δολάρια.

Η πρόταση του «τριφυλλιού» εν τέλει κατατέθηκε και οι δύο πλευρές είναι πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο Παναθηναϊκός Superfoods θέλει τον διεθνή παίκτη στο ρόστερ του, ο Θανάσης βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική της Euroleague και των νταμπλούχων Ελλάδας και μοιάζει απίθανο να μην ολοκληρωθεί αυτό το deal.

Οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται μετά το Σαββατοκύριακο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected