Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τα πρώτα αποκτήματα στη Δράμα

Εδώ και αρκετές μέρες, μέσα στο στρατόπεδο της Δόξας Δράμας όλα έχουν σαν προτεραιότητα τον σημερινό γάμο της αγαπημένης κόρης του Γιάννη Μπύρου, Σοφίας με τον Κώστα Ρίζο, που σαν έμπιστο πρόσωπο του μεγαλοχορηγού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στα τεκταινόμενα της Δόξας.

Όπως αναφέρει το sportdrama, οι εντολές του Γιάννη Μπύρου προς τους υπόλοιπους συνεργάτες και κυρίως τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Ιωσηφίδη και τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη είναι συγκεκριμένες και αφορούν την όσο το δυνατόν καλύτερη ενίσχυση του έμψυχου υλικού της ομάδας.

Έτσι πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκαν δύο πολύ καλές και κυρίως ποιοτικές ενισχύσεις της δραμινής ομάδας. Ο σχεδιασμός προχωράει κανονικά, σύμφωνα πάντα με το πλάνο του Νίκου Ιωσηφίδη, ο οποίος εξασφάλισε την συνεργασία του Γιώργου Λίτσκα (φωτ. επάνω) που στο νέο πρωτάθλημα θα φοράει την φανέλα με τον «μαυραετό».

Μαζί με τον Κώστα Μαρκόπουλο που τελικά παρέκαμψε τις αρχικές του απαιτήσεις και συμφώνησε με την ομάδα, η επιθετική διάταξη της Δόξας θα διαθέτει τον 22χρονο (16-6-95) Ευρίτη επιθετικό. Ο Λίτσκας γεννήθηκε στο Τυχερό του Έβρου και μετά την ακαδημία του Ολυμπιακού πέρασε κατά σειρά από τον Πανθρακικό τον Έβρο Σουφλίου και την Καβάλα. Στους Αργοναύτες, τον παρακολούθησε στην διάρκεια όλης της χρονιάς ο Νίκος Ιωσηφίδης και είχε προσωπική άποψη για τον αριστεροπόδαρο κεντρικό επιθετικό, που αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στις δύο πλευρές και θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ήταν στο στόχαστρο ομάδων της πρώτης (Πανιώνιος –ΠΑΣ Γιάννενα) και της δεύτερης κατηγορίας καθώς είναι σε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία με προδιαγραφές που κέντρισαν το ενδιαφέρον αυτών των συλλόγων, γεγονός που κάνει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία την προσθήκη του στην Δόξα.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον Αριστοτέλη Καραγιαννίδη η ΑΕ Καραϊσκάκης όπου αγωνίζονταν αφού και αυτός ήταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, ακόμη περισσότερο από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα βγει εκτός μάχης. Ο Καραγιαννίδης είναι 27 χρονών (15-6-90) και αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ρούβα, Τυληκράτη, Δόξα Κρανούλας, Πιερικό και με τα χρώματα της Κέρκυρας σε Γ’ και Β’ εθνική κατηγορία.

Κεντρικός αμυντικός , υψηλόσωμος (1,90) δεξιοπόδαρος με ανεβάσματα στα στημένα έχει αγωνιστεί παλαιότερα και στα αμυντικά χαφ. Πέρσι είχε στο ενεργητικό του 30 αγώνες και οκτώ γκολ.

Απομακρύνεται του Γκότοβου

Από εκεί και πέρα δεν φαίνεται να έχει αίσιο τέλος η περίπτωση του Βαγγέλη Γκότοβου. Ο Θεσσαλονικιός αμυντικός που έκανε πολύ καλή χρονιά με την φανέλα του Αγροτικού Αστέρα ήταν στο στόχαστρο της Δόξας και αρχικά έδειχνε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και θα ολοκληρωθεί άμεσα η ένταξη του στην δραμινή ομάδα, ωστόσο όπως φαίνεται το θέμα σκάλωσε κάπου από την πλευρά του παίκτη και αν δεν υπάρξει κάποια διαφοροποίηση θα οδηγηθεί σε ναυάγιο.

Επαφή με Πόποβιτς

Αν και πέρσι είχε προταθεί αρχικά στην Δόξα, δεν εγκρίθηκε η ένταξη του στους «μαυραετούς» και έτσι τελικά ο Ζντραβκο Πόποβιτς κατέληξε στις 6 Αυγούστου στον Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου έκανε μια καταπληκτική χρονιά. Ο Κροάτης επιθετικός βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Κροατία και μαζί του μιλάει ο Νίκος Ιωσηφίδης, καθώς παρά την ηλικία του, η εμπειρία που διαθέτει είναι πολύτιμη για το πλάνο των δραμινών. Οι επαφές βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και όλα είναι ανοιχτά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected