Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οι τρεις πρώτες ανανεώσεις στον ΦΑΣ Νάουσα

Μετά την πρόσληψη του Δημήτρη Χριστοφορίδη για τη θέση του προπονητή, η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα βάζει…πλώρη για τη συγκρότηση του ρόστερ, πάντα βέβαια σύμφωνα με τα πλάνα του νεαρού τεχνικού.

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά, παίκτες του ΦΑΣ και τη νέα σεζόν θα είναι οι Νίκος Περηφανόπουλος, Δημήτρης Γρηγοριάδης και Ευθύμης Χατζόπουλος, οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας στο ΔΑΚ Νάουσας και έδωσαν τα χέρια με τον Απόστολο Μπέκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Παίκτες του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018, θα είναι ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Περηφανόπουλος, ο τερματοφύλακας Δημήτρης Γρηγοριάδης και ο μεσοαμυντικός Ευθύμιος Χατζόπουλος.

Οι συναντήσεις της διοίκησης του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας με σκοπό την ανανέωση της συνεργασίας θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι, ήδη έχουν προγραμματιστεί στις 21 και 22 Ιουλίου δοκιμαστικές προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Νάουσας για ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να δοκιμαστούν για τη στελέχωση της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected