Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Οφόε ο επόμενος!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και με τη… βούλα ο Οτζίτζα-Οφόε, ο οποίος βρίσκεται ήδη με την υπόλοιπη αποστολή των Πειραιωτών στο Γκενκ και ανακοινώθηκε η απόκτησή του με κάθε επισημότητα

Μια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνεχίζει δυναμικά την ενίσχυσή του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, ο οποίος αποτελούσε εδώ και καιρό διακαή πόθο του Μπέσνικ Χάσι, ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες.

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το Sport24.gr, ο Βέλγος μέσος βρίσκεται ήδη στο Γκενκ, όπου οι “ερυθρόλευκοι” πραγματοποιούν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους και εκεί ολοκληρώθηκαν τα τυπικά, με τον παίκτη να είναι και με τη… βούλα το νέο μέλος της “ερυθρόλευκης” οικογένειας.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός κοίταζε εδώ και καιρό την περίπτωση του 28χρονου, κάποια στιγμή βρέθηκε μια ανάσα από την Κρασνοντάρ, όμως η μεταγραφή χάλασε στο οικονομικό, ασχέτως αν οι Ρώσοι έκαναν λόγο για πρόβλημα του παίκτη στο γόνατο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βάντις Οτζίτζα-Οφόε.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Βέλγος μέσος επεσήμανε: “Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ, είναι προφανής: Είμαι εδώ για να συνεισφέρω στην επιτυχία της ομάδας. Ευελπιστώ ότι θα καταφέρω και θα βοηθήσω την ομάδα μου, να επιστρέψει στο Champions League και να κερδίσει τον τίτλο στην Ελλάδα, φυσικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, πρώτα από όλα, τους φιλάθλους της ομάδας, για τα μηνύματα τα οποία έχω ήδη λάβει. Φυσικά, ανυπομονώ να τους γνωρίσω στο γήπεδο! Ευελπιστώ ότι θα έχουμε ένα επιτυχημένο… πάντρεμα, εκείνοι και εγώ και ότι μαζί θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια και πολλά τρόπαια!”.”

το βιογραφικό του Οφόε στο Sport24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected