Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό “χτύπημα”!

Την απόκτηση ακόμα δύο ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε σήμερα (9/7) η Τριγλία Ραφήνας.

Ο λόγος για τους Σταύρο Ιωσήπου και Άγγελο Κατσάβρια, οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας και παρουσιάστηκαν από τους ανθρώπους της διοίκησης.

Ο πρώτος είναι 25 ετών (06/10/1991), τερματοφύλακας και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Ιωνικό. Παλαιότερα έπαιξε επίσης σε Αστέρα Βάρης, ΑΕ Ηράκλειο, ΑΕ Κηφισιάς, Τούρνου Σεβερίν Ρουμανίας και Ελπιδοφόρο.

Ο Κατσάβριας είναι 26 ετών (05/09/1990), μέσος και φέτος αγωνίστηκε στον ΑΟ Ζευγολατιού και παλαιότερα σε Ιωνικό και Ατρόμητο Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την απόκτηση των Σταύρου Ιωσήπου και Άγγελου Κατσάβρια στην μεγάλη ομάδα της Ραφήνας και τους εύχεται μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας Σταύρος Ιωσήπου αγωνιζόταν για πολλά χρονιά στην Α.Ε. Κηφισιάς, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα του Αστέρα Βάρης, του Ηρακλείου, της ρουμανικής FC Turnu Severin και του Ιωνικού Νικαίας.

Ο γεννημένος στις 05/09/1990 μεσοεπιθετικός Άγγελος Κατσάβριας έχει αγωνισθεί στον Ιωνικό Νικαίας, στον Ατρόμητο Πειραιά και στο Ζευγολατιό.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected