Γ Εθνική / Τοπικά

Μόνο με θαύμα τη νέα σεζόν!

Μπορεί το σενάριο της αύξησης των ομάδων της Football League και της δημιουργίας δύο ομίλων να πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων, όμως μετά τη χθεσινή Γενική Συνέλευση της Football League δημιουργήθηκε ένα νέο σενάριο που αφορά την κάλυψη των κενών που θα δημιουργηθούν στην κατηγορία, από ομάδες οι οποίες δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Αν και πριν λίγες μέρες στη Football League είχαν αποφασίσει οι ομάδες του χρόνου να μειωθούν σε 16, όπου ένα τέτοιο ενδεχόμενο βολεύει τη διοργανώτρια αρχή γιατί η μείωση ουσιαστικά θα γίνει από φέτος (ο ΚΑΠ αναφέρει ότι τα κενά στη Β’ Εθνική δεν αναπληρώνονται για κανένα λόγο), εντούτοις σύμφωνα με πληροφορίες η FL αποδέχθηκε αίτημα να γίνει πρόταση στην ΕΠΟ και να γίνουν οι κατάλληλες αλλαγές στον ΚΑΠ ώστε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει με 18 ομάδες.

Εδώ είναι και το σημείο που τα πράγματα μπερδεύονται εκ νέου, γιατί από τη μία υπάρχει πίεση από ομάδες που υποβιβάστηκαν ήδη (Πανελευσινιακός και Χανιά ή Καλλιθέα γιατί εκκρεμεί η ένσταση) να παραμείνουν αυτές στην κατηγορία και από την άλλη υπάρχει πίεση από τους δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής (Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης, ΑΟ Χαλκίδας, Ιωνικός) σε μια τέτοια περίπτωση τα κενά να καλυφθούν από αυτούς.

Όπως αναφέρει το artagoal, μετά τη χθεσινή εξέλιξη στην ΑΕ Καραϊσκάκης αποφάσισαν να αναβάλουν τη Γενική Συνέλευση, για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση τις επόμενες ημέρες όταν και θα δημοσιευθεί ο νέος ΚΑΠ. Θυμίζουμε ότι η αρτινή ομάδα δεν είχε ανέβει πριν 2 χρόνια λόγω της προσθήκης της συγκεκριμένης παραγράφου στον ΚΑΠ, με την μην αναπλήρωση κενών. Αν τώρα καταργηθεί η συγκεκριμένη διάταξη τι άραγε θα ισχύσει; Θα αποδοθεί δικαιοσύνη έστω και καθυστερημένα; Όπως και τότε και πάλι τον τελευταίο λόγο τον έχει η ΕΠΟ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected