Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ακαδημίες Ημαθίας

Τα τέσσερα “φυντάνια” του ΠΑΟΚ Κουλούρας επέστρεψαν στον…τόπο του εγκλήματος (vid)

Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας “ανέβασε” στο διαδίκτυο βίντεο με την επίσκεψη των Βασίλη Τσιμόπουλου, Γιάννη Ιωάννου, Λευτέρη Βασιλείου και Κώστα Ισαακίδη στο προπονητικό κέντρο.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές, που ξεκίνησαν από τη Σχολή και αγωνίζονται πλέον στα τμήματα υποδομής ομάδων της Super League “ανακρίθηκαν” από τον Νίκο Καρύδα για τις εντυπώσεις τους από την παρουσία τους σε υψηλότερο επίπεδο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου και το βίντεο :

“Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε στο αθλητικό κέντρο της Κουλούρας 4 ανερχόμενα αστέρια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Βασίλης Τσιμόπουλος, ο οποίος αγωνίζεται στην Κ17 του Αστέρα Τρίπολης και διεκδικεί θέση βασικού τερματοφύλακα στην Εθνική ομάδαςU17, ο Γιάννης Ιωάννου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την Κ17 της ΠΑΕ Ξάνθης, ο Λευτέρης Βασιλείου ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Κ13 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η πιο πρόσφατη μεταγραφή, ο Κώστας Ισαακίδης, ο οποίος υπέγραψε με την ΠΑΕ Ξάνθη και θα αγωνίζεται στην Κ15, έχουν όλοι μαζί κάτι κοινό…

Τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησαν στη Σχολή μας και είναι πολύ σημαντικό που ποτέ δεν ξέχασαν από πού ξεκίνησαν.

Το πηγαίο ταλέντο και η σκληρή δουλειά σε συνάρτηση με το ήθος, τον ακέραιο χαρακτήρα και την υγεία τους είναι σίγουρο πως θα τους οδηγήσουν ακόμα πιο ψηλά, ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του προσωπικού τους ονείρου.

Η Σχολή μας θα είναι πάντα δίπλα τους, θα παρακολουθεί την εξέλιξή τους και με περηφάνια θα μπορεί να μιλάει στις επόμενες γενιές ποδοσφαιριστών, πως το επόμενο βήμα είναι εφικτό, αρκεί να αγωνίζονται και να μην εγκαταλείπουν τους στόχους τους.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected