Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Έκλεισε η μεταγραφή Μελετίδη, ακολουθεί ο Μάζης!

Μετά τη διατήρηση του περυσινού βασικού του “κορμού” στο μεγαλύτερο μέρος του (που έχει καταφέρει να κρατήσει σε μεγάλο ποσοστό ο ΠΑΟ Βάρδας), και την πρώτη μεταγραφή που ήταν η «επιστροφή» του Κώστα Κωνσταντινίδη, η ηλειακή ομάδα της Βουπρασίας συνεχίζει με στοχευμένες κινήσεις στο μεταγραφικό “παζάρι” για την περαιτέρω ενίσχυση της.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, η διοίκηση της «Μπάρτσα» έφτασε στην ολοκλήρωση και της δεύτερης μεταγραφής, που είναι ο έμπειρος και ικανός επιθετικός Αλέξανδρος Μελετίδης (φωτό 1). Ο οποίος αποχώρησε από τον Αστέρα Αμαλιάδας όπου ήταν την προηγούμενη σεζόν (και πιο πριν για μια πενταετία στη Δόξα Ν. Μανωλάδας), κι ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους «πράσινους». Αν κι είχε κι άλλες προτάσεις, όπως από την Αχαική κ.τ.λ.

Παράλληλα, μόνο κάποια διαδικαστικά απομένουν για να ολοκληρωθεί άλλη μια μεταγραφή επιθετικού. Του 22χρονου Δημήτρη Μάζη προερχόμενου συγκεκριμένα από την Αχαία, όπου αγωνίστηκε πέρυσι με τη Θύελλα Αιγίου στο πρωτάθλημα της εκεί Α’ Κατηγορίας και είχε στο πρωτάθλημα 29 συμμετοχές και 15 γκολ!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected