Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κοντά στο “κόλπο” με Μητρόπουλο!

Στην απόκτηση ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή, γνώριμο στους Βολιώτες φιλάθλους, προχωρά ο Ν.Π.Σ. «Βόλος», ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα και είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Σύμφωνα με το goalpost, ο νεοσύστατος σύλλογος συμφώνησε σε όλα με τον Παύλο Μητρόπουλο, ο οποίος μετά έξι χρόνια επιστρέφει στο Βόλο, καθώς για δύο χρόνια είχε φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού. Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο παίκτης θα αποκτηθεί από τν Ν.Π.Σ. Βόλος.

Ο 27χρονος μέσος ξεκίνησε επαγγελματικά το ποδόσφαιρο από τον Παναιγιάλειο την περίοδο 2007-08. Στην ομάδα του Αιγίου κάθισε δύο χρόνια (τη μία έπαιξε στην Δ’ Εθνική), πριν πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Βόλου σε ηλικία 19 ετών. Με τον Ολυμπιακό έπαιξε σε πέντε παιχνίδια στην Β’ Εθνική την περίοδο 2009-10, ενώ αγωνίστηκε σε 15 ματς στη Σούπερ Λιγκ την επόμενη περίοδο.

Μετά τη διάλυση της ομάδας, το 2011, ο Μητρόπουλος πήγε στον Παναιτωλικό με τον οποίο αγωνίστηκε τόσο στη Σούπερ Λιγκ, όσο και στη Football League (συνολικά 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα). Τον Ιανουάριο του 2013 πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ, με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανιώνιος, όπου σε δυόμιση χρόνια κατέγραψε 49 συμμετοχές (βασικότατο στέλεχος των Νεοσμυρνιωτών). Την περίοδο 2016-17 ο Παύλος Μητρόπουλος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σουηδίας και συγκεκριμένα στην Ακρόπολη, ομάδα Γ’ Εθνικής.

Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ τον περασμένο Ιανουάριο, παίζοντας σε 16 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Football League, εκ των οποίων τα εννέα ως βασικός.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ανασταλτικό μέσο, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη νέα του ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected