Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον ΦΑΣ Νάουσα ο Τάσος Καψάλης, τρεις ακόμη ανανεώσεις!

Το βήμα που επιζητούσε το τελευταίο διάστημα και κατά πολλούς το άξιζε, πραγματοποίησε ο Τάσος Καψάλης.

Στη συνάντηση που είχε την Τετάρτη (12/7) με τον πρόεδρο του ΦΑΣ Νάουσα, Απόστολο Μπέκα o 20χρονος επιθετικός συμφώνησε σε όλα και από σήμερα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας που εντάσσει στο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή με κύρια χαρακτηριστικά την ταχύτητα, την τεχνική αλλά και την έφεση στο σκοράρισμα.

Τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Αμπελοκήπων και παλαιότερα του ΓΑΣ Κοπανού, γνωρίζει πολύ καλά ο Δημήτρης Χριστοφορίδης ο οποίος ήταν αυτός που τον επέλεξε για την Κ17 της Βέροιας (2012) εκεί όπου ξεχώρισε αμέσως για τις ικανότητες του.

Παράλληλα, η διοίκηση του ΦΑΣ ήρθε σε συμφωνία με τους Γιάννη Μουρίκι, Νίκο Παντζαρτζίδη και Αργύρη Τούφα οι οποίοι παραμένουν μία ακόμη χρονιά στον σύλλογο, εξαργυρώνοντας έτσι την πολύ καλή τους παρουσία αλλά και την σημαντική αγωνιστική τους βελτίωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ανανεώθηκε η συνεργασία του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ με τον Αργύρη Τούφα, τον Γιάννη Μουρίκι και τον Νίκο Παντζαρτζίδη.

Επίσης, ποδοσφαιριστής του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18, θα είναι ο 20χρονος επιθετικός Αναστάσιος Καψάλης, ο οποίος την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Τις επόμενες ημέρες προβλέπεται να ολοκληρωθούν οι ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό του Συλλόγου, ενώ παράλληλα εξετάζονται προτάσεις και μεταγραφικές προσθήκες σύμφωνα με τον αγωνιστικό σχεδιασμό και τους στόχους της ομάδας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected