Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μαρουκάκης με τη βυσσινί φανέλα!

Μετά τη δικαστική περιπέτεια που είχε, ο Ματθαίος Μαρουκάκης δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 27χρονος (01/04/1990) επιθετικός συμφώνησε με τον Αστέρα Αμαλιάδας και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Γ Εθνική, από τότε που αυτή έγινε ερασιτεχνική.

Αυτή είναι η έβδομη ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί, μετά την Καλλιθέα, τον Πανιώνιο, τον Ιωνικό, την Παναχαϊκή, τα Τρίκαλα και την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του ικανότατου Έλληνα επιθετικού Ματθαίου Μαρουκάκη. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη παρουσία σε ανώτερες κατηγορίες, ένας φορ ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει τα τελευταία χρόνια στο Πρωτάθλημα της Football League.

Καλωσορίζουμε στον Αστέρα Αμαλιάδας τον Ματθαίο Μαρουκάκη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία τη νέα χρονιά.

Το βιογραφικό του Μαρουκάκη

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης, 27 ετών (4/1/1990) κατάγεται από τη Λήμνο, από το χωριό Άγιος Δημήτριος, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια. Εκεί ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 12 ετών στην τοπική ομάδα Κεραυνός Αγίου Δημητρίου, με την οποία κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα το 2007 και το Κύπελλο Λήμνου το 2006. Την τελευταία σεζόν 2006-07 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του με με 24 γκολ σε 22 ματς.

Στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, με σκοπό να σπουδάσει προγραμματιστής. Παράλληλα εντάχθηκε στο δυναμικό της Γ.Σ. Καλλιθέα, αρχικά στην ομάδα των νέων και συνέχισε σε επαγγελματικό επίπεδο πλέον στη Β΄ Εθνική. Έκανε πέντε γεμάτες σεζόν, σημείωσε 35 γκολ και κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων, με την οποία αγωνίστηκε στις 11 Νοεμβρίου 2011 σε αγώνα κατά της Γερμανίας για τα προκριματικά του EURO 2011/13.

Τον Ιούνιο του 2013 προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Πανιωνίου, στον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο αλλά τον Ιανουάριο του 2014 αποδεσμεύτηκε και μεταπήδησε στον Ιωνικό. Ακολούθως, έπαιξε για μία σεζόν στην Παναχαϊκή στην οποία σημείωσε 11 γκολ.

Στις 31 Ιουλίου 2015 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕ Λάρισας. Έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα σκοράροντας 7 τέρματα στις πρώτες 8 αγωνιστικές. Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου πανηγύρισε την άνοδο στην Α΄ Εθνική. Στην ομάδα της Λάρισας παρέμεινε μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016, έχοντας σημειώσει 13 γκολ.

Στις 2 Ιανουαρίου 2017 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των Τρικάλων.

Από σήμερα, ο Ματθαίος Μαρουκάκης ανήκει στο δυναμικό του Αστέρα Αμαλιάδας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected