Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ταράζει τα νερά με Φαμπίνιο!

Με μεθοδικές κινήσεις και κάτω από άκρα μυστικότητα ο Πανθηραϊκός κατάφερε να βάλει ένα πολύτιμο εργαλείο στο ρόστερ τους, αποκτώντας τον Φαμπίνιο που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ερμή Ζωνιανών και μετρά πάνω από 230 συμμετοχές στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Όπως αναφέρει το sportcyclades, μετά την έλευση του Γιώργου Αρχοντάκη και με τη τεράστια πείρα του Γενικού Αρχηγού, Τάκη Γρυπαίου, ο Πανθηραϊκός έκανε τα πρώτα σωστά βήματα ποιοτικής ανανέωσης του ρόστερ με την απόκτηση των Αλέξανδρου Μπίρη και Στέλιου Γκίκα, για να επακολουθήσει η τρίτη φοβερή μεταγραφή που δείχνει ξεκάθαρα τον τρόπο που θα κινηθεί ο σύλλογος.

Στον Πανθηραϊκό γνωρίζουν πολύ καλά ότι το πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει η ομάδα θα είναι δυσκολότερο σε σχέση με πέρυσι με δεδομένο ότι υποβιβάζονται οι μισές και πλέον ομάδες, κάτι που δείχνει ότι θα πρέπει να γίνουν σωστές και στοχευμένες κινήσεις και σε αυτό το κομμάτι υπάρχει αρμονική συνεργασία.

Πάντως η απόκτηση του Φαμπίνιο Μασάδο, ταράζει τα λιμνάζοντα νερά του ομίλου, αφού πρόκειται για έναν από τους καλύτερους μέσους της κατηγορίας με δεδομένο ότι ο Βραζιλιάνος άσος πριν από δυο χρόνια πανηγύρισε το πρωτάθλημα της κατηγορίας με τον ΟΦΗ ενώ πέρυσι είχε θετική παρουσία με τον Ερμή Ζωνιανών.

Ο ‘Φαμπι’ με θητεία σε Ιωνικό, Εθνικό, Αστέρα, Καλλιθέα, Διαγόρα Ρόδου, Πιερικό και Καλλιθέα αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους Κυκλαδίτες αφού τα τελευταία χρόνια μετράει περισσότερες από 230 συμμετοχές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected