Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δύο ακόμη ανανεώσεις στην ΑΕ Αλεξάνδρειας

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς ο προγραμματισμός της ΑΕ Αλεξάνδρειας ενόψει της νέας σεζόν στη Γ Εθνική.

Μετά τις ανανεώσεις με τους Αβραμόπουλο, Πέικο, Σαρηγιαννίδη, Πέτκο και Λίτσι αλλά και τις μεταγραφές των Μπενίσκου και Δημητρουλόπουλου, η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τους Τάσο Καρακούτση και Κώστα Γιοβανόπουλο.

Ο 33χρονος (29/10/1983) τερματοφύλακας μεταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2017 από τον Ερμή Ζωνιανών και βοήθησε σημαντικά με την εμπειρία του τους “πράσινους”, που κουβαλά βεβαίως από την παρουσία του σε Παναργειακό, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Πιερικό, ΑΕ Πολυκάστρου και Πανηλειακό. Αγωνίστηκε φέτος σε 15 παιχνίδια κάτω από τα γκολπόστ της ΑΕΑ και συνολικά 1260 λεπτά συμμετοχής.

Ο 17χρονος (12/05/2000) επιθετικός ήταν η αποκάλυψη της φετινής χρονιάς για την ΑΕΑ, καθώς παρά το γεγονός πως προερχόταν από μικρότερη κατηγορία (σ.σ. Αλιάκμων Νησελίου) φανέρωσε το ταλέντο του και αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια, 5 ως βασικός και 7 ως αλλαγή. Παράλληλα, σημείωσε 4 τέρματα, ενώ αναδείχτηκε MVP της 26ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική μετά από σχετική ψηφοφορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΑΕ Αλεξάνδρειας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Αναστάσιο Καρακούτση και Κωνσταντίνο Γιοβανόπουλο.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας, με την πολύ μεγάλη εμπειρία στις επαγγελματικές κατηγορίες και ο 17χρονος επιθετικός, με την εντυπωσιακή αγωνιστική εξέλιξη τον τελευταίο χρόνο, είναι δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή μας, Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου.

Ο Τάσος έγινε κάτοικος Αλεξάνδρειας τον Γενάρη του 2017, προερχόμενος από τον Ερμή Ζωνιανών, ενώ έχει αξιομνημόνευτη παρουσία σε Παναργειακό, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Πιερικό, ΑΕ Πολυκάστρου και Πανηλειακό.

Ο Κωνσταντίνος ενσωματώθηκε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2016 από τον Αλιάκμονα Νησελίου και από την πρώτη στιγμή φάνηκε το αστείρευτο ταλέντο του, με αποτέλεσμα στο δεύτερο μισό της σεζόν να πάρει σημαντικές ευκαιρίες από τον προπονητή του.

Ευχόμαστε σε αμφότερους μια καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές διακρίσεις!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected